Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Seniorenbed. Alleen voordelen!

Seniorenbed. Alleen voordelen!

Seniorenbedden zijn bedden die hoger zijn dan het gemiddelde bed. Daarom is het veel makkelijker om in en uit het bed te stappen. Hier informatie over het seniorenbed.


Zoals de naam al aangeeft worden seniorenbedden vaak door ouderen gebruikt. Maar ook voor mensen met lichamelijke klachten is een seniorenbed een uitkomst. En steeds vaker kiezen ook jonge gezonde mensen voor een seniorenbed. In en uit het bed stappen gaat veel makkelijker bij een seniorbed en zo'n hoog bed kost je geen extra ruimte.

Daarbij kun je menig box spring bed als seniorenbed beschouwen. Door de constructie met een box met daarbovenop een topmatras zijn veel boxsprings zo hoog als een seniorenbed. 

Maar er zijn ook "echte"seniorenbedden in de vorm van extra hoge ledikanten. Hieronder vind je de aanbiedingen van beide soorten hoge bedden.Senioren ledikant Bedworld

Senioren ledikant Bedworld


Mooie moderne seniorenbedden

Seniorenbedden heb je in alle soorten en maten. De tijd dat een seniorenbed een saai hoog houten ledikant zonder enige franje was is voorbij. Deze ledikanten bestaan nog steeds, maar seniorenbedden kunnen nu ook heel mooie moderne bedden zijn.

Vooral de hoge tweepersoons boxsprings zijn erg populair. Deze bedden worden vaak ook door jongeren gekocht. Niet alleen voor ouderen, maar voor iedereen zijn hoge bedden namelijk veel plezieriger in het gebruik. Je stapt er veel makkelijker in en uit en ze zijn makkelijker op te maken. En..., nadelen hebben seniorenbedden niet.

Kies je voor een boxspring, dan hoeft dit geen specifiek seniorenbed te zijn. Let alleen op de hoogte van het bed, of deze hoog genoeg is.

Hoge boxspring combinatie


Een seniorenbed of hoge boxspring combinatie is dus het overwegen waard als je een nieuw bed wilt aanschaffen. Kijk voor de prijzen en mogelijkheden bij de bovenstaande aanbiedingen van seniorenbedden en aanbiedingen van boxsprings.

Nog meer seniorenbedden zijn te vinden bij de aanbevolen online beddenwinkels.


Zie ook: Meer tips slaapkamer


Onderwerp: 
Een seniorenbed of hoge boxspring heeft alleen voordelen. Je stapt er makkelijker in en uit, en deze ruimte in de hoogte gebruik je anders toch niet. Let dus goed op de hoogte als je een nieuw bed koopt.
Menu :