Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , , » Een bed met een uitschuifbaar tweede bed

Een bed met een uitschuifbaar tweede bed

Twee bedden in één. Een '2 in 1 bed' is een handig éénpersoonsbed waarbij een tweede bed verborgen is in de lade. Een onderschuifbed wordt zo'n handig ledikant voor een logee genoemd.


Door simpelweg de lade open te schuiven verandert het éénpersoonsbed in een tweepersoonsped. Het tweede bed is een volwaardig fullsize bed.

Deze 2 in 1 bedden worden gemaakt door de Duitse fabrikant Interlink SAS. Ze zijn ideaal voor als er regelmatig een loge komt slapen, maar je kunt deze bedden ook goed als slaapbank gebruiken.

Fabrikant Interlink SAS verkoopt deze 2 in 1 bedden als kinderbed maar gezien de grootte van 90 x 200 cm en het neutrale design zijn deze bedden met uitschuifbaar extra bed net zo goed door volwassenen te gebruiken.

Kijk hier voor aanbiedingen van deze bedden
Interlink SAS heeft meerdere types 2 in 1 bedden in het assortiment. De Laura is van massief hout dat is afgewerkt met een vernislaag. De Leonie is van massief wit geschilderd dennenhout. De Marinella en de Ulli zijn verhoogde versies van de eerste twee modellen. Deze herbergen onder het eerste bed niet alleen een tweede extra bed maar ook drie lades voor bijvoorbeeld kleding, speelgoed of beddengoed.

Als deze Interlink SAS 2 in 1 bedden beschikken over wieltjes en handgrepen die het uittrekken van het onderste bed makkelijk maken. Elk bed wordt geleverd met een lattenbodem en een onderbasis.


Zie ook: Meer tips slaapkamer


Onderwerp:
Met een twee in één bed heb je twee volwaardige bedden in één ledikant. Één bed is altijd beschikbaar, het tweede bed  schuif je tevoorschijn als je deze nodig hebt. Dit is ideaal als logeerbed op een kinderkamer.
Menu :