Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Design vloerkleden

Design vloerkleden

Je hebt effen vloerkleden en vloerkleden met een patroon of motief. De layout van zo'n laatste vloerkleed kan ingetogen zijn, maar ook meer uitbundig. Neutraal of opvallend. Wij kijken hier naar design vloerkleden.


Met een design vloerkleed heb je een vloerkleed in huis dat anders is dan andere vloerkleden. Een design vloerkleed helpt mee om je huis een bepaalde sfeer te geven.

De mooiste vloerkleden

Kijk bij Beste Vloerkleden en Tapijten Kopen voor mooie design vloerkleden. Je treft daar diverse mooie originele vloerkleden aan. Neem bijvoorbeeld het vloerkleed hieronder. Een opvallende vloerbedekking want het kleed toont als je het van dichtbij ziet een zwart/wit mozaïek. Bekijk je het vloerkleed echter van een afstandje, dan wordt er ineens een mysterieus vrouwengezicht zichtbaar.


Dit artistieke vloerkleed is een ontwerp van de topontwerper Arte Espina. Het is handgeknoopt en gemaakt met bijzonder sterk Espirelle garen.

En zo kun je op de hierboven genoemde website nog veel meer mooie originele design vloerkleden vinden. Als deze vloerkleden zijn van absolute topkwaliteit, maar toch heel betaalbaar. Bovendien zijn er mooie acties zoals een gratis karpet bij duurdere aankopen.


Zie ook: Meer vloeren tips
Menu :