Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Je huis verhuren? Zo werkt dat!

Je huis verhuren? Zo werkt dat!

Veel mensen die een huis kopen te maken met dubbele woonlasten. Je oude huis is namelijk niet zomaar tegen een goede prijs verkocht. En als je je oude huis niet meteen kunt verkopen krijg je te maken met twee hypotheken die je moet betalen.


Het oude huis onder de prijs verkopen is dan een optie, maar het is wel een dure optie. Het oude huis verhuren is dan veel aantrekkelijk. En dat is eenvoudiger dan je zal denken.

Je huis verhuren via 123Wonen

Je huis verhuren kan namelijk via 123Wonen. Deze organisatie, met 16 vestigingen in Nederland, heeft een database met vele duizenden gescreende huurkandidaten. Alle huurkandidaten worden door 123Wonen onderworpen aan een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en meerdere credit checks. Je kunt dus op een zorgeloze veilige manier je huis verhuren via 123Wonen.

123Wonen kan je woonhuis onder de aandacht van huurders brengen goedbezochte wesbites voor huurwoningen zoals  Jaap, Moviq, Huurda, Pararius, Huurwoningen.org, Huislijn, Trovit, Rooftrack, Huurwoning,nl en XPatrentals.com.

Tijdelijke verhuur

Dankzij de Leegstandswet is het makkelijk geworden om je huis tijdelijk te verhuren. Bij de Leegstandswet geldt niet de uitgebreide huurbescherming die bij normale verhuur wel geldt, De verhuurder moet aan  het einde van de afgesproken huurtermijn de woning weer verlaten. Zodoende kan een lege oplevering van de woning gegarandeerd worden.
Menu :