Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Lunchbox / broodtrommel voor kinderen

Lunchbox / broodtrommel voor kinderen

Voor een kind is een lunchbox een belangrijk attribuut. Hij of zij heeft de broodtrommel immers dagelijks in handen en de lunchboxen worden vaak met elkaar vergeleken.


Daarom is het voor een kind belangrijk dat je een een leuke broodtrommel die bij hem of haar past mee naar school kan nemen. Gelukkig is de keuze aan lunchboxen enorm.

Vooral broodtrommels met bekende figuurtjes zijn populair

Er zijn broodtrommeltjes in vrolijke hippe kleuren, maar bij kinderen zijn vooral de lunchboxen met een opdruk populair. Nijntje, Toy Story, Hello Kitty, Dora, sprookjesboom en Cars zijn favoriet bij kinderen, maar ook prinsessen broodtrommels en lunchboxen met voetbal als thema.

Mepal lunchboxen

Als merk steekt Mepal er bovenop. Mepal lunchboxen zijn erg goed van kwaliteit en heel betaalbaar. Speciaal voor kinderen maakt Mepal mini lunchboxen. Een echte lunchbox voor kids.Maar ook de wat grotere Mepal brooddozen zijn populair bij kinderen. De Mepal broodtrommels zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Ze kunnen tegen een stootje en hebben een sluiting waar kinderen ook mee overweg kunnen. en dat is natuurlijk geel belangrijk. Door de afgeronde hoeken zijn Mepal lunchboxen eenvoudig schoon te maken.

Merken broodtrommels

Andere merken broodtrommels zijn Brabantia, Alladin, Bento, Rosti,  Lutz Mauder en Wesco, maar deze lunchboxen hebben lang niet zo'n grote aantrekkingskracht op kinderen.

Kijk voor al deze broodtrommels tegen een lage prijs bij het bovenaan genoemde overzicht.

Zie ook: Tips glazen, bestek en servies
Menu :