Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » PVC vloer. Vraag gratis stalen aan.

PVC vloer. Vraag gratis stalen aan.

Maak kennis met PVC vloeren op een laagdrempelige manier. Je kunt online tot wel zes stalen online aanvragen. Zo kun je zien of zo'n PVC vloer (ook wel vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd) voor jou iets is.


Één ding is zeker. Een PVC vloer ziet er schitterend uit. Lees maar verder.


Een moderne PVC vloer is niet meer van een echt houten vloer te onderscheiden. Maar een PVC vloer heeft veel voordelen. PVC vloeren hebben geen enkel probleem met vocht, ze zijn geluiddempend, slijtvast, altijd geschikt voor vloerverwarming en heel makkelijk te leggen.



Doordat een PVC vloer zo goed tegen vocht kan zijn ze zelfs voor de badkamer geschikt. Ze zetten niet uit, krimpen niet en zijn makkelijk (en nat) schoon te maken. Een vloer van PVC is dus ook nog eens heel hygiënisch.


PVC vloeren zijn er in vele soorten. Met het uiterlijk van laminaat of een eiken vloer, maar ook met betonlook, steigerhout-look of in een natuurlijke of landelijke stijl. Een PVC vloer is er glad of met een voelbare structuur.


Zoals je click laminaat hebt zo heb je ook click PVC vloeren, maar ook zelfklevende PVC vloeren en vloeren van kunststof die je zo los kan neerleggen.

Kijk bij Handyfloor voor alle mogelijkheden. Enorm veel foto's (of deze pagina zie je er maar een paar), de prijzen en om gratis tot wel zes stalen aan te vragen. Zo kun je precies zien wat een PVC vloer is, en hoe mooi deze zijn.




Kijk op de bovengenoemde website voor nog veel meer voorbeelden van mooie PVC vloeren en vraag daar gratis stalen aan.

Zie ook: Meer vloeren tips

Menu :