Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Frituren met hete lucht: Philips Airfryer en Tefal Actifry

Frituren met hete lucht: Philips Airfryer en Tefal Actifry

Frituren met hete lucht in plaats van met vet is sterk in opkomst. Dat is niet verwonderlijk want frituren met hete lucht, zoals met de Tefal Actifry of de Philips Airfryer XL heeft vele voordelen.


Frituren met hete lucht is een stuk gezonder want je gebruikt bijna geen vet, en je kunt het gewoon in huis doen want zo'n hete lucht friteuse stinkt ook niet.

En de frietjes uit de hete lucht pan smaken zoals ze horen te smaken en zijn heerlijk knapperig. Een Airfryer, Actifry of hoe de hete lucht friteuse ook mag heten is zijn geld dan ook meer dan waard. Kijk hier voor aanbiedingen van alle hete lucht friteuses.

Zo'n aanbieding is wel handig, want hete lucht friteuses zijn wel duurder dan een gewone frituurpan. Maar dat is dan ook wel het enige nadeel, of het moet het feit zijn dat een Air-fryer of Actifry wat meer tijd nodig heeft voor het frituren dan een normale friteuse met vet.

Tefal Actifry

Tefal was de eerste met een hete lucht friteuse. Hun Tefal Actifry is een multicooker op hete lucht. Bij de Actifry heb je slechts één lepel olie nodig om frieten en andere snacks te frituren. Helaas kun je met de Tefal Actifry geen gepaneerde snacks zoals kroketten of bitterballen bereiden.

Philips Airfryer

Kort daarop kwam Philips met de Airfryer. Hiermee kun je wel alle soorten snacks bereiden, en bovendien gebruikt een Philips Airfryer helemaal geen olie of vet.Later kwam er ook de Philips Airfryer XL. Deze hete lucht friteuse is niet alleen groter maar is ook verbeterd. De Philips Airfryer XL maakt nog betere friet en snacks en beschikt bovendien over een digitaal display met tiptoetsen. Deze hete lucht frituurpan gebruikt wel meer stroom dan zijn kleinere broertje.

Kijk hier voor aanbevolen aanbieders van hete lucht friteuses.Zie ook: Meer tips keukenapparaten


Onderwerpen:
Frituren met hete lucht, philips airfryer, hete lucht friteuse, tefal actifry, frituren zonder vet of olie.
Menu :