Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Bestron contactgrill best getest

Bestron contactgrill best getest

De Consumentenbond heeft de contactgrills getest. De Bestron ASW113S kwam daarbij zowel als Beste Contactgrill als Beste Koop uit de test.

De titel Beste Contactgrill moet de Bestron overigens delen met de Princess 1170011. De Bestron contactgrill is echter iets goedkoper, vandaar de titel van Beste Koop.


Contactgrill test

Kijk bij de testen van contactgrills voor de beste contactgrills uit diverse testen. Daar vind je ook informatie over de bovenstaande contactgrill test van de Consumentenbond.

Hier koop je deze en andere goede contactgrills

Kijk voor de beste verkoopadressen van deze en andere contactgrills in het overzicht van aanbevolen winkels op Beste Contactgrill Kopen van de consumentensite Beste Kopen.

Bestron ASW113S contactgrill

Opmerkelijk bij deze test van de Consumentenbond (april 2015) is dat de Bestron ASW113S de hoogste score haalt, maar ook de goedkoopste contactgrill uit de test is. Hoewel deze Bestron de toevoeging Panini Grill draagt kun je er ook al het andere mee grillen (tosti's, vis steak, worstjes, kipfilet enz.) en gezien de hoge score doet de Bestron contactgrill dat uitstekend.Alleen is het jammer dat er geen regelbare thermostaat op zit en dat je de grillplaten niet los kunt maken om ze schoon te maken.

Princess 117001 contactgrill

De Bestron contactgrill deelt zijn eerste plaats met deze Princess grill. Beide scoren een rapportcijfer van 7,2 en zijn daarmee de beste grills uit de test van de Consumentenbond. Doordat de adviesprijs van de Princess contactgrill 3 euro hoger ligt dan die van de Bestron ASW113S mist de Princess echter de titel van Beste Koop.


Bij de Princess contactgrill kunnen de grillplaten er wel uit voor een betere reiniging. Ook heb je 4 centimeter meer snoer. Helaas ook hier geen regelbare thermostaat. Grillen doet de Princess  117001 prima, alleen de worstjes vallen wat tegen doordat de bovenste plaat niet zo goed aansluit.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere contactgrills.

Zie ook: Meer tips keukenapparaten
Menu :