Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De mooiste design stoelen

De mooiste design stoelen

Wil je weten wat er aan design stoelen op de markt is? Kijk hier dan eens in ons overzicht van design stoelen.Je vindt hier mooi, opmerkelijke en kunstzinnige stoelen van design merken als Alessi, Driade, Goods, Kartell, Magis, Pedrali, Vange en YL Design.

Deze stoelen zijn veelal ontworpen door bekende designers. Het betreft design stoelen in alle soorten. Fauteuils, sofa's en eettafelstoelen,maar ook bureaustoelen.Al deze design stoelen zijn origineel en vaak opmerkelijk weergegeven. Soms zelfs bizar, zoals de Driade Nemo fauteuil (ontworpen door Fabrio Novembre) in de vorm van een menselijk hoofd.

Ook heel opmerkelijk is het opblaasbare loungekussen van de Nederlandse ontwerpster Yvette Laduk. Deze oogt als een vogelverschrikker, maar is heel goed als zetel te gebruiken en kan in een kleine draagtas worden meegenomen.


Ook de museumkruk die ooit voor het museum Boijmans van Beuningen is ontworpen heeft een plaatsje gekregen in het overzicht en is te koop. Deze opstapelbare houten kruk wordt ondermeer gebruikt in het Stedelijk Museum, het Cooper Hewitt Museum in New York en het Museum für Angewandte Kunst in Keulen.

Zie ook: Meer design tips huiskamer
Menu :