Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Swiss Diamond pannen, aanbiedingen

Swiss Diamond pannen, aanbiedingen

Swiss Diamond pannen zijn kookgerei van de hoogste kwaliteit. Swiss Diamond pannen koken, bakken en braden niet alleen geweldig, maar een Swiss Diamond pan ziet er ook nog eens heel mooi uit.


Met Swiss Diamond pannen voel je je een chefkok. En misschien kook je ook wel zo. Aan de pannen zal het in ieder geval niet liggen.

De warmtegeleiding van Swiss Diamond pannen is perfect en dat geldt ook voor de anti-aanbaklaag die is voorzien van diamantkristallen om aankoeken te voorkomen.

De vormgeving van Swiss Diamond pannen is ergonomisch en elegant. Of je nu een grillpan, een koekenpan, een soeppan, een sauteerpan, een sudderpan of een hapjespan in handen hebt.


Een innovatief merk pannen

De naam zegt het al. Swiss Diamond is een Zwitsers kwaliteitsmerk. De Swiss Diamond pannen worden ook voornamelijk in Zwitserland geproduceerd. Het merk werd in 2001 opgericht door HORT Coating Center, een onderzoeksbureau dat al sinds 1974 onderzoek deed naar een ideale anti-aanbak coating. Toen ze deze coating uitvonden richtte ze het merk Swiss Diamond op om deze pannen te produceren.

Door de jaren heen werden coating en pannen steeds meer geperfectioneerd en het merk Swiss Diamond staat in een hoog aanzien in de kookwereld.

Zie ook: Meer tips pannen en kookgerei


Onderwerpen:
Hierboven vind je informatie en aanbiedingen met betrekking tot Swiss Diamond pannen. Je kunt er terecht voor een Swiss Diamond koekenpan, soeppan, hapjespan, kookpan of andere Swiss Diamond pan.
Menu :