Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ken Hom woksets. Wokpannen van topkwaliteit

Ken Hom woksets. Wokpannen van topkwaliteit

Om het beste wokresultaat te behalen heb je een goede wokpan en ander wokmateriaal nodig (zeg maar een wokset). Met een goede wokpan maak je in heel korte tijd een verse, gezonde maar bovenal heerlijke maaltijd klaar.Ken Hom, de Chinees-Amerikaanse chefkok die in Amerika en Engeland, al de status van een legende heeft bereikt heeft zijn ideale wokset samengesteld.


Wie is Ken Hom?

Ken Hom heeft al meer dan een miljoen kookboeken verkocht. We hebben dus hier te maken met een topkok die weet waarover hij praat. Maar Ken Hom schrijft niet alleen, hij heeft ook naam gemaakt met zijn eigen kookprogramma.

Zo'n chefkok brengt tegenwoordig ook zijn eigen keukengereedschap op de markt. Maar een topkok als Ken Hom kan zich natuurlijk niet veroorloven om te komen met een wokpan en wokset die niet van de allerbeste kwaliteit is.

Ken Hom wokset

De Ken Hom woksets zijn dan ook van de allerbeste kwaliteit. Het zijn wokpannen van carbonstaal met een glazen deksel. De wokpan is voorzien van een anti-kleeflaag dat van lekker wokken kinderspel maakt. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant zijn deze wokpannen voorzien van een antikleeflaag die is versterkt met metalen deeltjes. Door deze metalen deeltjes kun je de roerbakschep gebruiken zonder de ant-kleeflaag te bekrassen.

Een aangepaste convexbodem zorgt er voor dat de wok niet op de kookplaat gaat dansen. Deze wokpan is niet alleen geschikt voor een gasplaat, maar ook voor een elektrische gasplaat en een keramische kookplaat. Bovendien kunnen ze in de vaatmachine.

De Ken Hom wokset koop je bij de beste speciaalzaken met pannen.

Zie ook: Meer tips pannen en kookgerei
Menu :