Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Woontijdschriften met hoge korting

Woontijdschriften met hoge korting

Prachtige woontijdschriften, iedere boekenwinkel ligt er vol mee. Helaas zijn deze woontijdschriften vaak behoorlijk prijzig.


Je kunt veel geld besparen door woontijdschriften niet los te kopen, maar er een abonnement op te nemen. En dan dit abonnement niet af te sluiten bij de uitgever maar bij een website gespecialiseerd in proefabonnementen en kortingsacties.

Tot 50% korting op je favoriete woontijdschrift

Hier kun je namelijk vele tientallen procenten besparen op alle belangrijke woontijdschriften. De kortingen lopen soms op tot wel tegen de 50 procent. Kijk voor  alle aanbiedingen van woontijdschriften in het overzicht van de consumentensite Beste Kopen.

Nederland kent veel goede woontijdschriften

Nederland is vele goede woontijdschriften rijk. De meest bekende woonbladen zijn VTwonen, 101 Woonideeën, Home and Garden, Seasons, Eigen Huis & Interieur en Ariadne at Home. Daarnaast zijn er nog veel meer woontijdschriften zoals Buitenleven, More then Classis, Residence, Elle Decoration en Landleven.

En dan zijn de nog de meer gespecialiseerde woonbladen als Installatie en Sanitair, Herenhuis, Kavel & Huis en AchitectuurNL.

Kortom, er valt veel te kiezen als je je op een leuk woontijdschrift wilt abonneren, of als je een abonnement op één van deze woonbladen aan iemand cadeau wilt doen.

In het hier boven genoemde overzicht met aanbiedingen vind je alle informatie over al deze woontijdschriften (en meer).

Menu :