Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Design bio-ethanol haarden

Design bio-ethanol haarden

Sfeerhaarden die op bio-ethanol gestookt worden zijn het helemaal. Bij de verbranding van bio-ethanol komt namelijk geen rook, roet of geur vrij.


Je hebt dus bij een bio-ethanol haard geen schoorsteen of andere afvoer nodig. En dat is natuurlijk heel praktisch!

Hier kun je de mooiste bio ethanol haarden voordelig kopen


Mobiele bio-ethanol haard

Niet alleen betekent dat dat je overal in huis probleemloos een bio-ethanol haard kunt plaatsen, je kan hem eventueel nog verplaatsen ook. Er zijn diverse compacte bio-ethanol haarden die je op een tafel of in een vensterbank kunt plaatsen. Of je neemt ze op een warme zomeravond mee naar buiten.


Vaste sfeerhaard op bio-ethanol

Maar er zijn ook heel veel bio-ethanol sfeerhaarden die je aan de muur bevestigd. Deze wandhaarden zien er op het eerste gezicht uit als een normale open haard, maar ze hebben dus geen schoorsteen nodig. Je kunt ze dus bijvoorbeeld ook in een appartement of slaapkamer installeren voor het echte open haard gevoel, maar geen gedoe van een lastige installatie.


Bio-ethanol

Bio-ethanol haarden zijn sfeerhaarden die branden op bio-ethanol. Bio-ethanol is een product dat volledig natuurlijk is. Bio-ethanol bestaat uit alcohol uit suikerbieten. Deze brandstof heeft een schone verbranding waarbij geen roet, rook of geur vrijkomt. De CO2 die bij de verbranding vrijkomt is gelijk aan de hoeveelheid die de suikerbiet heeft geabsorbeerd. Dat is een minimale hoeveelheid. Verder komt er alleen een beetje waterdamp vrij.

Merken bio-ethanol haarden

Goede merken voor een bio-ethanol haard zijn Heibi, Stelton en Blomus, en goede mobiele haarden worden geleverd door Auerhahn.

Deze bio-ethanol haarden zijn meestal gemaakt van rvs. Soms met delen van glas of natuursteen.

Kijk bij de bovenstaande beste aanbieders voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Meer tips woonkamer
Menu :