Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Spiegel online kopen. Standaard en op maat

Spiegel online kopen. Standaard en op maat


Een spiegel is meer dan een glazen plaat waarin je kunt zien of je haar goed zit. Een mooie spiegel kan ook een fraaie woondecoratie zijn. En met een spiegel kun je je kamer groter doen lijken of lichter maken. Een goede spiegel kan een echte sfeermaker zijn!


Daarbij zijn vooral de grootte van de spiegel en de lijst van groot belang. Een grote spiegel reflecteert de inrichting van de kamer, en verdubbeld zo ruime en sfeer. Met de lijst kun je die sfeer beinvloeden. Met een barokke spiegel in een verder moderne kamer breng je bijvoorbeeld een verrassende twist aan.

TIP: Kijk voor de mogelijkheden van spiegels en spiegels in alle stijlen bij Beste Spiegel Kopen.

Ook spiegels op maat

Via bovenstaande site kun je niet alleen alle mogelijkheden aan lijsten zien maar je kunt ze ook op maat laten maken. Spiegels kennen een groot aantal standaard maten maar om een spiegel helemaal te integreren in de inrichting kan het soms nodig zijn deze op maat te laten maken.

De functie en de vorm van de spiegel

Aan de vorm van een spiegel kun je vaak al zien met welke functie in het achterhoofd deze ontworpen is. Een kleine spiegel voor functioneel gebruik is vaak rechthoekig, ovaal of rond. Zo "past" je hoofd er beter in. Een badkamer spiegel is vaak breed zodat er twee mensen gelijktijdig gebruik van kunnen maken. Passpiegels zijn meer hoog dan breed en decoratieve spiegels zijn vaak groot en prominent aanwezig. Ze geven ze het beste effect.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Spiegel Kopen voor alle informatie.
Menu :