Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kunstkerstboom inclusief decoratie kopen

Kunstkerstboom inclusief decoratie kopen

Heb je niet alleen een kerstboom nodig, maar ook nog de decoratie. Dan kun je een kant en klaar pakket aanschaffen met niet alleen een kunstkerstboom met verlichting, maar ook met alle ballen, slingers en andere kerstboomversieringen.


Zo heb je een prachtig gevulde kerstboom waarbij alle decoratie helemaal op elkaar is afgestemd. Een bijzonder mooie boom voor de kerst!


Kijk bij Xmasdeco voor alle mooie opgetuigde kerstbomen en hun totaalprijs.

Basic en luxe kunstkerstbomen met decoratie

Je kunt kiezen tussen veel verschillend gedecoreerde kunstkerstbomen, met en zonder sneeuw. Xmasdeco onderverdeeld deze versierde kerstbomen in basic pakketten en luxe pakketten. De kerstbomen uit de luxe categorie zijn voorzien van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van iedere tak zodat ze nog echter lijken. Bovendien bevatten de luxe versierde kunstkerstbomen meer decoratie en grotere kerstballen.

Xmas Designers

De kant en klare kunstkerstbomen zijn ontwikkeld door The Xmas Designers. Dat is een professioneel team van decorateurs die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, theaters en winkels. Kortom professionals op het gebied van het versieren van een kerstboom.

Kijk bij bovenstaande webshop voor al deze professioneel versierde kunstkerstbomen, en koop deze inclusief decoratie als totaalpakket.

Meer tips voor kerst

Foto's: Xmasdeco
Menu :