Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Stankvrij toilet

Stankvrij toilet

Stank hoeft niet te stinken is de slogan van toilettenfabrikant Gerberit met betrekking tot hun Gerberit DuoFresh stankvrij toilet. Hoe werkt een stankvrij toilet?

stankvrij toilet geberit

Het is niet fijn om in andermans stank te zitten als je het toilet bezoekt, maar evenmin is het fijn om zelf een stinklucht achter te laten na een bezoek aan het kleine kamertje Niet voor niets wordt er gemiddeld voor 10 euro per maand uitgegeven aan toiletverfrissers!

Het Gerberit DuoFresh stankvrij toilet kun je die 10 euro maandelijks in je zak houden. Dit stankvrije toilet geschikt namelijk over een geurafzuiging die de nare geuren onmiddellijk na het produceren wegwerkt.

Toilet met luchtafzuiging

In de achterkant van de toiletpot is een luchtzuiveringssysteem geplaatst dat is voorzien van een koolstoffilter. Bovenop de toiletpot bevindt zich een knop waarmee je de afzuiging voor je toiletbezoek kunt aanzetten. Na enige tijd, en na het filteren van de lucht, gaat deze automatisch weer uit.


Voor extra frisheid kun je een speciaal geurblokje gebruiken dat je via het bedieningspaneel in het reservoir van de pot kunt plaatsen. Dit geurblokje zorgt voor een fris geurtje net zoals de geurblokjes die je in de pot hangt, maar dit blokje is onzichtbaar weggewerkt en het plaatsen is heel hygiƫnisch.

Meer informatie en prijzen

Geberit DuoFresh kan in ieder hangtoilet-systeem worden gebruikt, je koopt dan een inbouwreservoir en een bedieningspaneel. Maar er zijn ook complete Gerberit DuoFresh sets te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Geberit DuFresh voor alle mogelijkheden tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips toilet
Foto's en video: Geberit
Menu :