Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Honderden wandklokken

Honderden wandklokken

Op zoek naar een leuke wandklok? Voor de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, badkamer of een andere ruimte in huis?


Wij hebben honderden van de mooiste wandklokken voor je verzameld. Wandklokken in alle stijlen en klokken voor aan de wand in iedere ruimte.

De prijzen van al deze wandklokken beginnen bij een euro of drie en lopen door tot enkele honderden euro's. Kijk bij het overzicht van wandklokken voor al deze klokken.

Van een simpele klok tot mooie designklokken met een unieke vormgeving. Van klassieke wandklokken tot futuristische wandklokken, en van klokken voor in de woonkamer tot speelse kinderklokken voor in de kinderkamer.Heel bijzonder zijn de 3D klokken die tot leven lijken te komen als je er langs loopt. En grappig zijn de keukenklokken die uit lepels, vorken en ander bestek lijken te bestaan. Veel moderne klokken bestaan alleen nog uit een mechanisme en wijzers. Met deze klokken kun je je creatief uitleven door zelf de cijfers op de muur te schilderen of op een andere manier de tijd aan te geven zoals bij de foto hieronder. Of je hangt ze zo aan de muur.Andere wandklokken lijken deel uit te maken van een modern schilderij of ze doen meteen dienst als krijtbord. En tot slot willen we mensen die altijd precies bij de tijd willen zijn wijzen op de aanwezigheid van zenderklokken. Deze staan via een radio-signaal in contact met een atoomklok in Duitsland die er voor zorgt dat de klokken altijd op tijd staan.


En zo hebben we honderden wandklokken voor je verzameld via bovenstaande link. En als dat nog niet genoeg is? Kijk dan eens bij het overzicht van beste online klokkenwinkels.


Menu :