Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kronotex kliklaminaat

Kronotex kliklaminaat

Kronotex is een Zwitsers merk dat kwalitatief uitstekend maar toch heel goed kliklaminaat maakt.


Dit heeft Kronotex tot marktleider in zijn segment gemaakt. Om toonaangevend te blijven in kliklaminaat komt Kronotex regelmatig met nieuwe innovaties en nieuwe kleuren.

Regelmatig komt er Kronotex kliklaminaat in nieuwe kleurcombinaties uit, vloerdelen van nieuwe formaten en vernieuwingen zoals de V-groef.


Kliklaminaat voor iedere ruimte

Wil je het beste kliklaminaat tegen de laagste prijs kijk dan bij de aanbiedingen hier boven. Hier vind je Kronotex kliklaminaat van diverse kleuren en in diverse diktes zoals 6mm, 8mm en 12mm. Dit sterke laminaat is te gebruiken in zowel de slaapkamer als de woonkamer, keuken, hal, kantoor of zelfs de badkamer.


Kliklaminaat, makkelijk zelf leggen

Dankzij een uniek kliksysteem is het kliklaminaat van Kronotex heel makkelijk zelf te leggen. Ook is dit laminaat heel makkelijk in het onderhoud. Er wordt 6 jaar garantie gegeven op het Kronotex laminaat.


Zaagverlies bij laminaat

Kronotex kliklaminaat is een product dat zich er uitstekend voor leent om online te bestellen. Hou er bij het bestellen wel rekening mee dat het zaagverlies zo'n 10 procent kan bedragen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Kronotex laminaat tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips vloeren
Menu :