Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Houtlook vloer. Tegelvloer die er uitziet als een houten vloer

Houtlook vloer. Tegelvloer die er uitziet als een houten vloer

Met houtlook tegels lijkt je tegelvloer net een echte houten vloer. Met de sfeer van hout, maar met de voordelen van tegels, zoals het gemak van schoonmaken en een betere doorgifte van vloerverwarming.


Houtlook tegels heb je met het uiterlijk van vele verschillende houtsoorten. Zo kun je kiezen voor houtlook tegels die er als teak, notenhout of eikenhout uitzien, maar ook als blank hout, berkenhout, sloophout, esdoorn-hout of een ander soort hout.

Nauwelijks voegen

Qua kleur en structuur zijn deze houtlook tegels nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Doordat ze vaak gekalibreerd zijn hebben ze nauwelijks voegen. Ook dit draagt sterk bij aan de "echtheid".


Vochtbestendig, slijtvast en kleurvast

In tegenstelling tot echt hout nemen tegels geen vocht op, zijn ze slijtvast, zijn ze makkelijker schoon te maken en zijn ze in de meeste gevallen heel geschikt voor vloerverwarming. Ook hoeft een tegelvloer niet geolied, geschuurd of behandeld te worden.

Ook verkleuren de houtlooktegels niet, en vertonen ze geen slijtplekken. Daardoor blijven ze mooi, en valt het ook niet op als je een tegel vervangt of er een stukje tegelvloer aan toevoegt.


Houtlook tegels voor iedere ruimte in huis

Houtlook tegels zijn heel geschikt voor de badkamer of de keuken, maar ook voor iedere andere ruimte in huis, en zelfs voor buiten.

Kijk naar de foto's van dit artikel, en constateer dat houtlook tegels er echt als hout uitzien. Houtlook tegels koop je goedkoop bij de beste winkels om tegels te kopen.Zie ook: Meer vloeren tips
Menu :