Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Een TV meubel kopen. Alle soorten televisiemeubels.

Een TV meubel kopen. Alle soorten televisiemeubels.

Hang je je televisie aan de muur of zet je hem op een TV meubel? De meeste mensen kiezen voor het laatste. Een televisie  op een TV meubel is toch een stuk flexibeler. Je verschuift en verplaatst hem makkelijker.


Wij kijken hier naar verschillende soorten televisie meubels. Want de keuze aan TV meubels is overweldigend groot. Maar dat is alleen maar goed. Zo kun je het beste TV meubel kiezen. Hier alle tips en mogelijkheden voor als je een televisiemeubel wilt kopen.

Aanbiedingen TV meubels

Kijk bij de aanbiedingen van TV meubels voor meer dan 1.000 verschillende televisiemeubels tegen de laagste prijzen!


Design TV meubel

Een televisiemeubel is al lang geen saai kastje meer. De keuze is groot. je hebt klassieke TV meubels in donker eiken, maar ook moderne televisiemeubels in bijvoorbeeld wit en teakhout. Ook zijn er strakke design TV meubels met een moderne vormgeving en gemaakt van materialen als glas en kunststof. Een televisiemeubel is een belangrijk onderdeel van de inrichting van je huis, omdat de televisie vaak een centrale plaats in de woonkamer inneemt. Kies daarom een TV meubel met een design dat bij je past.


TV meubel hout

Moderne materialen als kunststof, chroom en glas ten spijt. De meeste televisiemeubels zijn toch nog gewoon gemaakt van hout. Bijvoorbeeld eikenhout, teakhout en grenen. Hieronder vind je de meest populaire houten TV meubels.

TV meubel eiken

Eikenhout is een klassieker bij TV meubels. Zowel donker eiken als het veel modernere lichte eiken en witte eikenhout kom je veel tegen bij televisiemeubels. Een blank eiken TV meubel ziet er modern en degelijk tegelijk uit. Qua prijs zijn wit eiken televisiemeubels ook heel interessant. En je hebt ze in alle maten.


Wit TV meubel

Maar blank eiken televisiemeubels zijn niet de enige witte TV meubels. Je hebt ook nog licht teakhout, wit essen TV meubels en meer witte televisiemeubels. Wit is een kleur die licht, ruimte en frisheid geeft. En het is een kleur die in ieder modern interieur past.

TV meubel teak

Teak en eiken, dat zijn de meest populaire houtsoorten bij TV meubels. Teak is een soort hout dat heel betaalbaar is waardoor teaken TV meubels vaak heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Toch zijn televisiemeubels van teak heel stijlvol om te zien, en ze passen in zowel een modern als een klassiek interieur.


Hoogglans TV meubel

Hoogglans is tegenwoordig helemaal in bij televisiemeubels. Heel vaak zijn de deuren uitgevoerd in hoogglans. Vaak in combinatie met aluminium poten.

TV meubel glas

Modern, futuristisch bijna, zijn TV meubels van glas en van doorzichtig plastic. Alleen geschikt in een modern interieur, maar dan kunnen ze ook heel erg mooi tot hun recht komen. Iedere flatscreen past in ieder geval bij een glazen TV meubel.


Flatscreen TV meubel

Iedere televisie die nieuw verkocht wordt is tegenwoordig een flatscreen. Voor de televisiemeubels maakt dat natuurlijk veel uit. De designers van TV meubels hebben veel meer vrijheid omdat een flatscreen TV veel minder ruimte nodig heeft dan een conventionele beeldbuis televisie. Daardoor kunnen televisiekasten en meubels veel smaller gemaakt worden.

Zwevend TV meubel

Heel mooi en heel modern is een zwevend televisiemeubel. Een zwevend TV meubel is tegen de muur aan gemonteerd en heeft dus geen poten. Het nadeel van een zweven TV meubel is echter dat je deze niet zomaar kunt verplaatsen.


TV meubel met lift

Het nieuwste van het nieuwste is een televisiemeubel met lift. De televisie is dan onzichtbaar in de kast verborgen maar als je hem nodig hebt komt deze er aan de bovenkant uitgeschoven.

Alle soorten televisiemeubels kun je vinden in de winkels uit het overzicht Beste winkels om een tv-meubel te kopen van de consumentensite Beste Kopen.

Zie ook: Meer huiskamermeubel tips
Menu :