Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De beste zitzakken

De beste zitzakken

Op een zitzak kun je heel ontspannen zitten. Zowel binnenshuis als buiten. Bovendien ziet zo'n zitzak er tegenwoordig heel wat mooier uit dan de vormloze zitzakken van vroeger.


Doordat een zitzak zich naar je lichaam vormt heb je minder kans op rugklachten. Je lichaam krijgt immers een natuurlijke houding.

De keuze uit zitzakken is groot. Je hebt ze in tal van vormen en formaten. Van duur tot goedkoop. Voor volwassenen en voor kinderen.


Zitzakken heb je in verschillende soorten. Hieronder een overzicht:

Grote zitzak

De enorme zitzakken van merken als Fatboy, Sit&Joy en Terapy. Deze grote zitzakken vormen zich helemaal rond je lichaam. Dat zit bijzonder relaxed omdat de zitzak zich helemaal naar je lichaam vormt. Een ideale zitzak voor een dutje, maar je kunt er ook goed mee op een laptop werken.


Kleine zitzak

Een kleine zitzak komt meer in de buurt van een stoel. Ook deze vormen zich naar je lichaam, maar je zit er meer op dan in. Toch zijn deze zitzakken nog groot genoeg om je rug te ondersteunen als je in de zitzak ligt of hangt.

Het voordeel van een kleine zitzak is dat hij minder ruimte inneemt en makkelijker op te bergen is.

Zitzakstoel

Is het een zitzak of is het een stoel? Een zitzak-stoel hangt er een beetje tussenin. Een zitzakstoel zit en oogt als een stoel. Hij is minder opvallend aanwezig in een huiskamer dan een zitzak en je ligt er niet op maar zit er echt in.


Je hebt zitzakstoelen met en zonder armleuning. Vooral Sit&Joy heeft er veel in het assortiment.


Zitzak merken

Goede merken voor een zitzak zijn Mean Bean, Terapy, Fatboy, Sit & Joy, Smooff, Lazy Jack, Loungies, SitonIT en MY Guling.

Kijk in de bovenstaande overzichten voor alle specificaties en prijzen van de beste en mooiste zitzakken.
Menu :