Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Hockers. Informatie, tips, aanbiedingen

Hockers. Informatie, tips, aanbiedingen

Een hocker is een eenvoudig meubelstuk dat heel veelzijdig is. Het is een soort voetenbank dat van je bank of stoel een betere relaxplek maak, maar ook te gebruiken een zelfstandig bankje en vaak als opbergplaats. 
Acaza hocker

Bovendien kan zo'n hocker als tafeltje gebruikt worden. Een handige plek om je tijdschrift op neer te leggen of laptop op te zetten. Of om op de slaapkamer als dekenkist te gebruiken.

Voor iedereen een geschikte hocker

Bij veel stoelen en banken kun je tegenwoordig een bijpassende hocker kopen. Maar er zijn ook veel losse hockers te koop. In tal van stijlen zodat er bij bijna iedere bank of stoel wel een bijpassende hocker is te vinden. Kijk bij de aanbiedingen hier onder voor al deze hockers.
Bij deze aanbiedingen vind je meer dan 500 hockers met al hun specificaties, maten, prijzen en natuurlijk foto's. Via diverse selectiemogelijkheden kun je uit dit grote aanbod de voor jou geschikte hockers selecteren. Het vinden van de voor jou persoonlijk beste hocker tegen de laagste prijs is zodoende een makkie.


en.casa hocker op hoge poten

en.casa hocker op hoge poten
Hieronder kijken we naar de verschillende soorten en stijlen hockers.

Een bij je bank of stoel passende hocker


Een lederlook hocker past bij vrijwel iedere (kunst)leren bank in dezelfde kleur, maar ook voor andere stoelen en banken is er probleemloos een passende hocker te vinden. Er zijn veel hockers te koop met neutrale kleuren en een vrij neutraal design.

Omdat er zoveel hockers te vinden zijn bij de hocker aanbiedingen hier boven is er altijd wel een juiste hocker voor bij je bank te vinden. 

Hocker op de slaapkamer

Hockers worden veel gebruikt als voetenbank of extra zitplaats in de woonkamer. Maar ook op de slaapkamer. Een hocker is namelijk ook een perfecte dekenkist, die dan ook nog als zitbankje te gebruiken is.

Acaza hocker slaapkamer

Acaza hocker slaapkamer


Hockers van diverse materialen

Je hebt hockers met metalen poten en met houten poten. Hockers van kunstleer, van echt leer, van stof en van velours. Meestal zijn de hockers gebouwd rond een stevig maar licht houten frame zodat ze makkelijk kunnen worden verplaatst.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van hockers kun je op zowel het materiaal van het onderstel als het materiaal van de bekleding selecteren om zo je beste hocker te vinden.

Hocker hout van MIRA Home

Hocker hout van MIRA Home


De hocker als opbergruimte

Een hocker bevat de nodige ruimte in zich. Soms is dat loze ruimte, maar bij veel hockers wordt deze ruimte nuttig besteed als opbergruimte. De bovenkant is dan afneembaar zodat je de ruimte in de hocker voor opslag kunt gebruiken. Een heel praktische en nuttige optie!

Vink bij de aanbiedingen van hocker hier boven "met opbergruimte" aan en je krijgt al deze hockers met bergruimte.


Deuba hocker met opbergruimte
Deuba hocker met opbergruimte


Een veelzijdig meubelstuk

De hocker is dus een veelzijdig meubelstuk. Je gebruikt hem als voetenbank, opslagruimte, bankje en tafel, je verlengt er je bank mee en (mits niet te zwaar gevuld) kun je de hocker makkelijk verplaatsen. En als je kiest voor een hocker in dezelfde stijl als bijvoorbeeld je bankstel vormt hij één geheel met de rest van je meubels.

Songmics hocker als bankje

Songmics hocker als bankje


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van hockers voor jouw ideale hocker tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer huiskamer tips


Foto bovenaan: Acaza hocker


Onderwerp:
Een hocker is een heel functioneel voetenbankje, zitbankje, dat vaak ook gebruikt kan worden als opbergruimte, tafel. dekenkist en verlengstuk van een stoel of bank. Een zowel comfortabel als praktisch meubel, toe te passen in de woonkamer, de slaapkamer of andere ruimte. Goede hockers in alle soorten en maten vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van hockers. 

Menu :