Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Informatie over hockers

Informatie over hockers

Een hocker is een eenvoudig meubelstuk dat van je bank of stoel een betere relaxplek maakt. Een hocker kan dienst doen als voetenbank. Je verlengt er als het ware de zitplaats van bank of stoel.


Bovendien kan zo'n hocker als extra stoel of tafeltje gebruikt worden. Een handige plek om je tijdschrift op neer te leggen of laptop op te zetten.

Een bij je bank of stoel passende hocker

Bij veel stoelen en banken kun je daarom een bijpassende hocker kopen. Maar er zijn ook veel losse hockers te koop. In tal van stijlen zodat er bij bijna iedere bank of stoel wel een bijpassende hocker is te vinden.

Een lederlook hocker past bij vrijwel iedere (kunst)leren bank in dezelfde kleur, maar ook voor andere stoelen en banken is er probleemloos een passende hocker te vinden. Er zijn veel hockers te koop met neutrale kleuren en een vrij neutraal design.Hockers van diverse materialen

Je hebt hockers met metalen poten en met houten poten. Hockers van kunstleer, van echt leer, van stof en van velours. Meestal zijn de hockers gebouwd rond een stevig maar licht houten frame zodat ze makkelijk kunnen worden verplaatst.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van hockers voor jouw ideale hocker tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer huiskamer tips
Menu :