Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kinderbehang als mega poster

Kinderbehang als mega poster

Je kunt een muur behangen, je kunt er posters op plakken, maar je kunt het ook combineren. Dat laatste kan met kinderbehang waarbij een aantal rollen samen een grote poster vormen. Hier geven we je enkele voorbeelden van dit kinderbehang.


Er is van dit soort leuk kinderbehang van onder andere Thomas de Trein, Bob de Bouwer, Barbie, Chuggington, Brandweerman Sam, Dora, Madagaskar, Roary de Racewagen en Spongebob.
en van ondermeer dino's, elfjes en dieren.

Ook is er speciaal kinderbehang voor thema kinderkamers als de junglekamer, de voetbalkamer, de raceautokamer, de onderwaterkamer, de paardenkamer, de piratenkamer, de ruimtekamer, de zeemeerminkamer en natuurlijk de prinsessenkamer.


Behang vormt samen een grote afbeelding

De hier genoemde voorbeelden zijn circa 3 meter bij 2,5 meter groot. Groot genoeg om er formidabel uit te zien. Klein genoeg om op de gemiddelde kinderkamer gebruikt te worden. Deze megaposters worden geleverd in 12 delen behang in een formaat van 122 bij 51 cm dat makkelijk is aan te brengen. Het kinderbehang kan gewoon over het oude behang worden heengeplakt. Dit doe je met standaard behanglijm.

Schoon te maken met een vochtige doek

Het behang is van hoge kwaliteit en erg sterk. Het kan dan ook gewoon met een vochtige doek schoongemaakt worden.


Met dit kinderbehang kun je afbeeldingen in mega-poster formaat op een kamer plaatsen. Met dit behang krijgt de kinderkamer meteen de uitstraling die je zoekt. Ideaal voor thema kinderkamers die je dan alleen nog maar met accessoires verder hoeft aan te kleden.

Zie ook: Meer tips kinderkamer inrichten
Menu :