Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Thema kamer schip (maritieme decoraties)

Thema kamer schip (maritieme decoraties)


Wil je een kinderkamer of een andere ruimte in huis helemaal in maritieme stijl inrichten? Dan hebben we hier een goede tip voor je. Alle decoraties voor een kapiteins-kajuit, scheepskamer of andere maritieme kamer zijn hier verzameld. Ook veel leuks voor een piraten-kamer.

De webwinkel Maritieme Decoraties van Fun & Feest biedt tegen een lage prijs alles voor dit soort maritieme kamers. Alle soorten decoraties zoals muurdecoratie, lampen, visnetten en fuiken, tafeldecoratie en scheepsbellen, maar ook miniatuur vuurtorens, modelbootjes, maritiem speelgoed, reddingsboeien en schelpen. Kortom alles om je kamer helemaal in scheepvaart stijl te pimpen.

Kijk hier voor alle maritieme decoraties

Klik hierboven voor alle decoratie voor je scheepskamer

Voor kinderkamer en andere thema kamers

Kinderen zijn dol op een kinderkamer met een scheepvaart thema. Een kajuitbed, muren beschilderd of behangen met bijpassende taferelen en natuurlijk veel bijpassende accessoires als visnetten, een reddingsboei, een scheepslamp. een scheepsbel, een globe en nog veel meer leuke accessoires die je in een kapiteinskamer nog meer aantreft.


Maar ook andere ruimtes in huis kunnen zo van een maritiem tintje worden voorzien. Denk bijvoorbeeld eens aan een scheepstoilet.

Alle decoraties zijn in de bovengenoemde winkel te vinden.

Zie ook: Meer tips kinderkamer inrichten
Menu :