Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Chocoladefontein chocolade

Chocoladefontein chocolade

Feest of geen feest, een chocoladefontein is een feest op zich. De chocoladefontein is niet alleen populair bij kinderen, maar vooral ook bij chocolademinnende vrouwen.

Daarom kijken we hier naar de beste chocoladefontein en de beste chocolade om deze en andere chocoladefonteinen te vullen.

Een elektrische chocoladefontein

Wie een echt goede maar toch betaalbare chocoladefontein zoekt kan het best kiezen voor de luxe fontein. Bijvoorbeeld van het merk Bestron. Deze chocoladefontein werkt elektrisch en is daardoor niet alleen makkelijk en veilig in het gebruik, maar ook uitstekend op temperatuur te houden.


Bestron chocoladefontein

De Bestron chocoladefontein heeft een inhoud van anderhalve liter chocolade en is geschikt voor zes personen. dat laatste houdt in dat er zes fonduevorken worden meegeleverd, maar natuurlijk kun met meer mensen aan deze chocoladefondue deelnemen.

Leuk is ook de vier delige set bonbonvormpjes waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Maak zelf van de restanten chocola je eigen chocolade bonbons met deze luxe chocoladefontein. Deze chocoladefontein maakt van ieder feestje een succes, maar je kunt natuurlijk ook gewoon op zondag lekker met de hele familie gaan zitten snoepen.

Door de elektrische temperatuurregeling kan de chocolade continue de ideale temperatuur van 48 tot 52 graden Celsius aanhouden. Het verwarmingselement in de RVS opvangschaal van de chocoladefontein houdt de temperatuur mooi gelijk. De fonteinbuis en fonteinspiraal van deze Bestron chocoladefontein zijn vaatwasserbestendig.

Chocoladefontein chocolade

Bij een goede chocoladefontein hoort natuurlijk ook goede geschikte chocolade. Het cacaogehalte in deze chocolade zorgt er voor dat de chocola mooi vloeibaar wordt. Hierdoor krijg je een heerlijke chocoladesmaak.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de beste chocoladefonteinen tegen de laagste prijzen.


Zie ook: Meer tips funcooking en keukenapparaten
Menu :