Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Dressboy. Voor slaapkamer, kledingkamer of inloopkast

Dressboy. Voor slaapkamer, kledingkamer of inloopkast

Op een dressboy kun je kleding mooi en kreukvrij weghangen. Maar een dressboy is niet alleen functioneel, je kunt je mooiste kleding ook zo mooi tentoonstellen in een kledingkamer, een inloopkast of gewoon op de slaapkamer.


Je hebt dressboys gemaakt van verschillende materialen. Modern en ook populair is de rvs dressboy  van metaal, maar je hebt ook houten dressboys en dressboys van kunststof.

Hier koop je online goedkoop een dressboy

Een overzicht van alle goede dressboys tegen lage prijzen kun je vinden in het overzicht van dressboys. Kijk daar voor het complete aanbod en kies er je gewenste dressboy uit.

De meeste dressboys hebben de vorm van een plat kledingrek

De meeste moderne dressboys, of ze nu van hout, rvs of kunststof zijn, hebben de vorm van een plat rek waarop je een set kleding kunt uithangen.

Wil je meerdere sets kleding kwijt, dan kun je beter kiezen voor een echt kledingrek zoals je deze ook in kledingwinkels tegenkomt.

Bij de bovenstaande dressboys vind je ook mooie kledingrekken op wieltjes. Ideaal als je je kleding niet wegbergt in een kast maar er een aparte ruimte of walk in closet (inloopkast) voor hebt.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de mooiste en beste dressboys.

Menu :