Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Goedkoopste dakkapel prijs

Goedkoopste dakkapel prijs


Een dakkapel op je huis plaatsen levert heel veel extra ruimte op. De zolder wordt ineens een volwaardige leefruimte. Maar helaas hangt er aan een dakkapel ook een prijskaartje. De prijzen starten bij 2.500 euro voor een houten dakkapel en 300 euro voor een kunststof dakkapel.

Veel prijsverschillen bij een dakkapel

Het loont dus om offertes bij meerdere aanbieders aan te vragen. Het verschil tussen de ene aanbieder en de andere kan honderden euro's schelen op een soortgelijke dakkapel. Gelukkig kun je via internet snel vergelijken.

Prijzen dakkapel vergelijken

Dat kan via de gratis webdienst Solvari. Bij Solvari voer je één keer je wensen in, en vervolgens zorgt deze website er voor dat je van verschillende aanbieders van dakkapellen een offerte krijgt. Om te voorkomen dat je wordt overspoeld met aanbiedingen blijft het aantal offertes dat je ontvangt beperkt tot maximaal vijf.

Heel vrijblijvend. Eerst vragen, dan denken

De offertes die je ontvangt verplichten je natuurlijk tot niets. Je kunt ze gewoon opzij leggen als je zelf verder wilt kijken of als je helemaal van een dakkapel wilt afzien. Hoe dan ook, je weet exact wat je gewenste dakkapel op je huis kost als je je aanvraag gedaan hebt.

Zie ook: Meer tips verbetering woning.
Menu :