Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kamerbreed Vinyl. Warm en sfeervol

Kamerbreed Vinyl. Warm en sfeervol

Vinyl is een moderne kunststof vloerbedekking die veerkrachtig, zacht en warm is. Vinyl kun je kopen in designs waarbij het net lijkt alsof je plavuizen of een houten vloer hebt.


Maar de nadelen van een houten of stenen vloer heb je bij kamerbreed vinyl niet. De vloer is veerkrachtig, makkelijk schoon te maken, zacht en geluidsdempend.

Makkelijk schoon te maken en goed tegen allergie

Vinyl kun je stofzuigen en dweilen. Het is een hygiënische vloerbedekking die bovendien erg geschikt is voor mensen met een allergie. Je kunt op vinyl ook probleemloos boven vloerverwarming leggen mits je de vloer volledig lijmt.

Kijk hier voor de beste aanbieders van deze vloeren


Extra comfortabel of liever een echte plavuizen-gevoel?

Vinyl voelt veel warmer en soepeler aan dan bijvoorbeeld stenen plavuizen. Toch vind je bij de aanbiedingen hierboven vinyl plavuizen die aanvoelen alsof je met een echte plavuizenvloer te maken hebt. Er zijn zelfs naden en kleine oneffenheden tussen de plavuizen te voelen. Deze zijn expres aangebracht om het plavuizengevoel zo realistisch mogelijk te maken.

Ook het 'hout' ziet er levensecht uit. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten houtpatronen zoals grijs eiken, wengé. donker en licht hout. Je kunt een gratis kleurenstaal laten toesturen als je twijfelt over de prijs.

Kijk bij de bovengenoemde aanbieders voor alle prijzen en mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips vloeren
Menu :