Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Hoogglans witte dressoirs. Neutraal maar mooi.

Hoogglans witte dressoirs. Neutraal maar mooi.

Een houten dressoir kan gemaakt zijn van verschillende soorten hout. Hoogglans witte dressoirs zijn zeer populair. Een modern wit dressoir laat zich makkelijk opnemen ieder interieur.


Een wit hoogglans dressoir heeft van zichzelf een neutrale uitstraling. Andere meubelstukken en accessoires moeten de sfeer maken en het witte dressoir past zich moeiteloos aan deze sfeer aan.

Vaak met een moderne uitstraling

Deze flexibiliteit neemt niet weg dat een wit dressoir een prachtig meubelstuk kan zijn. Er zijn prachtig vormgegeven dressoirs te koop. Vaak met een schitterende moderne uitstraling en soms voorzien van een stijlvolle glasplaat.


Waar koop je mooie dressoirs?

Kijk hier voor de aanbevolen woonwinkels


Een dressoir vraagt maar weinig ruimte

Een dressoir is een bijzonder veelzijdig meubelstuk. Een dressoir is een prachtig meubelstuk dat maar weinig ruimte vraagt. Je kunt een dressoirkast tegen een loos muurtje plaatsen en zo van een kale wand een gezellig deel van de kamer maken. Doordat een dressoir laag is lijkt het de kamer niet te vullen zoals een hoge kast of een boekenkast dat wel doen. Op het dressoir kun je foto's, beeldjes en andere accessoires plaatsen. En eventueel kun je er een televisie op zetten.

Daarbij bieden veel dressoirs veel extra kastruimte. En van kastruimte kun je nooit genoeg hebben!


Wit en hoogglans, of een andere stijl?

Een hoogglans wit dressoir is een populaire uitvoering van het dressoir. Maar je hebt meer keuze zoals je in het bovengenoemde overzicht kunt zien. Eiken en teakhouten dressoirs zijn eveneens erg populair, evenals zwarte hoogglans dressoirs.

Een dressoir is een meubelstuk dat in iedere inrichting past. Het witte hoogglans dressoir is van al deze dressoirs het makkelijkst te combineren met andere meubels en accessoires.

Kijk bij de bovengenoemde online woonwinkels voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Meer tips voor de huiskamer
Menu :