Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Tapijttegels online kopen

Tapijttegels online kopen

Tapijttegels kun je voordelig via internet kopen. Wij kijken hier naar de tapijttegels van Heuga.


Heuga tapijttegels zijn van een vaste zeer hoge kwaliteit en je kunt ze overal in showrooms en woonwinkels bekijken. Heuga tapijttegels zijn dus zeer geschikt om goedkoop via internet te kopen.

Sterke slijtvaste tapijttegels

Heuga tapijttegels zijn zeer sterk en daardoor overal in huis toepasbaar. In de studeerkamer bijvoorbeeld, want een Heuga tapijttegel is bestand tegen de zwenkwielen van een bureaustoel. Je ziet na verloop van tijd geen lelijke afdrukken op de tegel door slijtage.

En mocht er toch ooit een tapijttegel beschadigd raken. Dan is deze er makkelijk uit te halen en te vervangen door een nieuwe.

Tapijttegels zijn makkelijk te leggen

Het leggen van Heuga tapijttegels gaat toch al heel eenvoudig. Het kan los op de ondervloer. Pas bij oppervlaktes boven de 30 m² is het aan te raden de tapijttegel te bevestigen.

Tapijttegels zijn bovendien heel makkelijk schoon te maken. Je kunt bij vlekken de tegel er even uithalen, onder de kraan wassen, laten drogen en terugleggen.

Leggen in mooie zelfbedachte patronen

Maar het allerbelangrijkste, een vloer met Heuga tapijttegels ziet er geweldig strak en naadloos uit. Een prachtige vloerbedekking voor iedere kamer. Heuga tapijttegels zijn leverbaar in vele kleuren. Door in één ruimte tapijtegels met meerdere kleuren te gebruiken kun je zelf hele mooie patronen bedenken.

Zie ook: Meer vloeren tips
Menu :