Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Trendy dvd/cd kasten

Trendy dvd/cd kasten

Heb je een mooie collectie cd's, dvd's of blu-ray discs? Dan wil je deze natuurlijk wel op een stijlvolle manier opbergen. Dat kan met een mooie dvd/cd kast.


Er zijn heel mooie trendy dvd/cd kasten te koop. Je kunt er bij deze voor kiezen de dvd, cd en blu-ray schijfjes zichtbaar of uit het zicht op te bergen.


Jahnke CS S 10
Er zijn namelijk gesloten en half gesloten cd/dvd kasten. Een mooi voorbeeld van een half gesloten cd/dvd kast is de Jahnke SC S 10. Deze stijlvolle dvd/cd kast biedt ruimte aan heel veel cd, dvd en blu-ray films en muziek. Je kunt er wel 105 dvd's en 33 cd's in kwijt of 279 cd's (een cd doosje is immers meestal kleiner dan een dvd doosje). Een gedeelte met 2 glazen planken bevindt zich achter glas en is dus van buitenaf zichtbaar. De overige 5 (houten) planken bevinden zich onzichtbaar achter kastdeuren.

De stijlvolle Jahnke SC S 10 is gemaakt van solide Duits hout afgewerkt met een glazen toppaneel aan de voorkant. Deze zwarte voorkant is gecombineerd met walnoot. s'avonds geeft de geïntegreerde verlichting een extra mooi effect aan deze trendy dvd/cd kast.

Jual Furnishings Glasgow dvd-kast
Een geheel open trendy dvd/cd kast is de Glasgow dvd-kast van het merk Jual Furnishings waarvan je helemaal bovenaan dit artikel een foto ziet. Deze dvd-kast biedt plaats aan meer dan 100 dvd's / blu-rays of ruim 200 cd's. Ook deze trendy cd/dvd kast is van massief hout in een walnoot kleur. De uitsraling van deze mooie kast is echter compleet anders dan die van de bovengenoemde Jahnke kast. De films en muziek staan bij deze dvd/cd veel meer in het zicht. Sommige mensen zien dit als een nadeel, andere als een voordeel.

De prijs en meer informatie over deze, en heel veel andere. mooie cd/dvd kasten vind je bij de hier boven genoemde aanbiedingen van trendy dvd/cd kasten.

Zie ook: Meer tips design huiskamer
Menu :