Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Wastafel onderkasten: Tips en informatie.

Wastafel onderkasten: Tips en informatie.

De ruimte onder de wastafel leent zich in de badkamer uitstekend voor het plaatsen van een onderkast.


Deze anders verloren ruimte kun je dan benutten om je toiletspullen en voorraden voor de badkamer in op te slaan. Een goede wastafel onderkast biedt veel ruimte.

De beste aanbieders van de beste wastafelkasten

Voor weinig geld heb je al heel mooie wastafel onderkasten die veel ruimte voor al je spullen bieden. Kijk maar eens bij de aanbevolen winkels met badkamermeubelen. Deze winkels verkopen online wastafel onderkasten met heel veel keuze.

Voordelige wastafel onderkasten zijn gemaakt van spaanplaat en beschikken over kunststof handgrepen.

De diepte van een wastafel onderkast

Als je een wastafel onderkast koopt, let dan niet alleen op de hoogte en de breedte, maar ook op de diepte van de wastafelkast. Meestal zijn wastafel onderkasten rond de 30 centimeter diep, maar je hebt ze ook van zo'n 40 of zelfs 50 centimeter diep. Hoe dieper de kast is, hoe meer spullen je er in kwijt kan, maar de wastafel onderkast moet bij een kleine wastafel niet te veel de kamer inkomen.

Kleuren van wastafel onderkasten

De meeste wastafelkasten zijn wit van kleur. Ook wit in combinatie met een donkere kleur kotm veel voor, bijvoorbeeld donkerbruin, grijs, zwart of aubergine. Ook rood, oranje, blauw en groen kom je tegen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Door kleur te gebruiken zien de onderkastjes voor de wastafel er vaak stijlvol uit, maar kies wel voor een kleur die goed past bij de inrichting van je badkamer.


De indeling van een wastafel onderkast

Er zijn heel veel verschillende wastafel onderkasten, en ook heel veel verschillende indelingen. Deze zijn opgebouwd uit planken, schuiflades en open vakken. Duurdere wastafel onderkasten beschikken vaak over grote uitschuifbare lades, die je heel praktisch kunt inpakken. Goedkope wastafel onderkasten bestaan vaak uit enkele planken achter twee openslaande deurtjes.

Kijk bij bovengenoemde online winkels voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :