Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Stoelhoes: Een ruime keuze uit goede stoelhoezen

Stoelhoes: Een ruime keuze uit goede stoelhoezen

Stoelhoezen kun je gebruiken om je kostbare stoelen tegen slijtage te beschermen. Maar een stoelhoes is ook een eenvoudige en voordelige manier om het uiterlijk van een stoel of bank compleet te veranderen. Stoelhoezen zijn er voor alle soorten stoelen, banken en fauteuils. Ze maken je stoel weer als nieuw.


Stoelhoezen worden vaak gebruikt als een oude stoel lelijk wordt. Na het aanbrengen van een stoelhoes is deze dan weer als nieuw. Er zijn stoelhoezen die je zo strak kunt spannen dat het niet eens meer opvalt dat er gebruik is gemaakt van een stoelhoes.

Bovendien kun je met een stoelhoes heel eenvoudig je stoelen met een stoelhoes een compleet ander uiterlijk of een compleet andere kleur geven. Kijk maar naar de stoelen met stoelhoes op de foto hier boven.

Universele stoelhoezen

Stoelhoezen zijn er in alle maten en kleuren. De goedkoopste oplossing zijn universele stoelhoezen. Deze worden aangeboden in een aantal gangbare maten en passen vrijwel altijd. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van een zeer elastische stof. Armleuningen bij een stoel of bank zijn geen probleem. Om de stoelhoes af te sluiten wordt er soms aan de achterkant een decoratieve strik geplaatst. Ook dit kun je zien op de foto.

Waar koop je goedkoop mooie stoelhoezen?

Wil je weten wat er allemaal aan stoelhoezen te koop is en wat ze kosten? Kijk dan bij de onderstaande overzichten voor honderden goede stoelhoezen..

Deze winkels bieden een breed assortiment stoelhoezen tegen lage prijzen aan. Ideaal als je op zoek bent naar mooie stoelhoezen, bankhoezen of andere meubelhoezen.


Een stoelhoes is lekker praktisch

Voor stoelhoezen wordt meestal gebruik gemaakt van materialen als katoen en polyester. De meeste meubelhoezen zijn makkelijk schoon te maken en kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden. Ze zijn meestal wasbaar tot 40 graden. Ook zijn stoelhoezen vaak vuilafstotend. Een stoelhoes is dus lekker praktisch. Niet alleen om je oude fauteuil mee op te pimpen, maar ook in het gebruik en onderhoud.

En met een stoelhoes kun je nog eens een ogenschijnlijk nieuwe stoel in je interieur plaatsen. Zonder naar de meubelwinkel te hoeven om daar een nieuwe stoel te kopen. Een andere stoelhoes over je bestaande stoel is veel goedkoper.

Grand foulard

Een stoelhoes wordt strak om de stoel aangebracht, het is daarbij net gewone stoelbekleding. Je ziet geen verschil. De grand foulard (of foulard) is een heel ander verhaal. Dit is een kleed dat je over de stoel of bank drapeert. Ook hiermee kun je een oude stoel weer aantoonbaar maken, maar het is wel een heel ander verhaal dan een echte stoelhoes.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor stoelhoezen, bankhoezen en foulards voor weinig geld.

Zie ook: Meer tips design woonkamer


Onderwerp:
Heb je een oude versleten stoel? Met een stoelhoes geef je de oude stoel een nieuw leven als (ogenschijnlijk) nieuwe stoel. Bovendien kun je met een stoelhoes een stoel een heel ander uiterlijk geven. Wisselen van stoelhoes kan daarom ook erg leuk zijn. Er zijn heel veel mooie en goede stoelhoezen te koop, waaronder veel universele stoelhoezen die voor veel stoelen geschikt zijn. Kijk bij de stoelhoes aanbiedingen of beste winkels om een stoelhoes goedkoop te kopen hierboven voor mooie en goede stoelhoezen tegen een lage prijs.


Menu :