Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Open haard in de slaapkamer

Open haard in de slaapkamer

Een open haard in de slaapkamer? Ja, tegenwoordig is dat beter mogelijk dan ooit. Dankzij de bio-ethanol haarden is een haard in de slaapkamer voor iedereen mogelijk.


Een bio-ethanol haard zorgt voor een echt vuur met echte vlammen. Maar een schoorsteen of andere afzuiging is niet nodig.

Een haard zonder schoorsteen

Een haard zonder schoorsteen? Maar wel met echt vuur? Ja dat kan. Dat komt omdat bio-ethanol een milieuvriendelijke brandstof is die geen verontreiniging geeft bij de verbranding. Er komt geen rook vrij en ook geen rook of andere afvalstoffen. Ideaal, want er is geen schoorsteen of afzuigsysteem nodig. Er hoeft zelfs geen raam open. Bio-ethanol is een bijzonder milieu-vriendelijke brandstof.

Kan daarom in iedere ruimte

Een bio ethanol haard is dus ideaal dus voor gebruik op een flat of in een ander woonhuis zonder schoorsteen. Maar ook voor op een slaapkamer, waar meestal geen schoorsteen aanwezig is. Dankzij de bio-ethanol brandstof plaats je er in een handomdraai een open haard.

Een romantische haard op de slaapkamer

Zo geniet je vanuit je bed van de vlammen in je eigen romantische haard. Want voor bio-ethanol zijn er prachtige haarden te koop. Een bio ethanol haard is een echte sfeerhaard. Bio-ethanol haarden die niet van een gewone open haard te onderscheiden zijn.


Zie ook: Meer tips slaapkamer


Samenvatting:
Een open haard op de slaapkamer? Dat kan probleemloos en veilig met een sfeerhaard op bio ethanol. Je hebt dan een echte haard met echt vuur, maar je hebt geen schoorsteen of ander rookkanaal nodig. Bio ethanol is namelijk een biologische alcohol die schoon brandt. Er is geen rook of walm en er is geen enkele uitstoot van stoffen. Dus ook niet van schadelijke stoffen. Er zijn prachtige sfeervolle bio ethanol haarden te koop die geschikt zijn voor de slaapkamer. Variërend van een tafelhaard tot een echte open haard.

Menu :