Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Open haard in de slaapkamer

Open haard in de slaapkamer

Een open haard in de slaapkamer? Ja, tegenwoordig is dat beter mogelijk dan ooit. Dankzij de bio-ethanol haarden is een haard in de slaapkamer voor iedereen mogelijk.


Een bio-ethanol haard zorgt voor een echt vuur met echte vlammen. Maar een schoorsteen of andere afzuiging is niet nodig.

Een haard zonder schoorsteen

Dat komt omdat bio-ethanol een milieuvriendelijke brandstof is die geen verontreiniging geeft bij de verbranding. Er komt geen rook vrij en ook geen rook of andere afvalstoffen. Ideaal, want er is geen schoorsteen of afzuigsysteem nodig. Er hoeft zelfs geen raam open. Bio-ethanol is een bijzonder milieu-vriendelijke brandstof.

Kan daarom in iedere ruimte

Ideaal dus voor gebruik op een flat of in een ander woonhuis zonder schoorsteen. Maar ook voor op een slaapkamer, waar meestal geen schoorsteen aanwezig is. Dankzij de bio-ethanol brandstof plaats je er in een handomdraai een open haard.

Een romantische haard op de slaapkamer

Zo geniet je vanuit je bed van de vlammen in je eigen romantische haard. Want voor bio-ethanol zijn er prachtige haarden te koop. Bio-ethanol haarden die niet van een gewone open haard te onderscheiden zijn.

Kijk bij de beste winkels om een milieuvriendelijke open haard te kopen.


Zie ook: Meer tips slaapkamer
Menu :