Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Pizzarette. Zelf pizza's maken met de pizza gourmet

Pizzarette. Zelf pizza's maken met de pizza gourmet

Maak zelf je pizza, gewoon aan tafel. En met het hele gezin, want met de pizzarette kunnen wel 6 personen tegelijk een pizza bakken in hun eigen oven. Zo'n pizzarette om zelf pizza te maken wordt ook wel pizza gourmet genoemd.


De pizzarette is namelijk de pizza-oven variant op het gourmetten. Je hebt Pizzarettes voor 4 personen en voor 6 personen.


Maak aan tafel zelf je ideale pizza

Met deze pizza gourmet set maakt iedereen zijn eigen pizza. Iedereen aan tafel maakt zijn eigen persoonlijk favoriete pizza met zijn of haar favoriete ingrediënten. Je bepaalt helemaal zelf welke pizza je wilt eten. Want iedereen aan tafel heeft zijn eigen oventje waarin hij of zij zijn persoonlijk lekkerste pizza kan maken.
Pizzabodems voor mini-pizza's en bakmix voor pizzabodems kun je bij de supermarkt kopen. Deze kun je aan tafel helemaal naar eigen smaak beleggen. Met kaas, champions, salami, ham, tomaatjes, paprika, ananas, en alles dat je nog meer op je pizza wilt hebben. Vervolgens kun je deze homemade pizza bakken in de pizzarette.

Kijk hieronder voor een demonstratie van de Wave Pizzarette pizza gourmet.


Hier koop je deze pizzarette apparatuur

Een goede pizzarette is een geweldig en modern alternatief voor de gourmet. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van deze pizza gourmet en andere fun cooking apparaten bij beste fun cooking apparatuur kopen.

Zie ook: Meer tips funcooking en keukenapparaten


Samenvatting:
Een pizzarette is een pizza oven voor op tafel. De pizzarette (pizza gourmet) is zo gemaakt dat iedereen aan tafel zijn eigen mini pizza kan samenstellen en bakken. Het is leuk en gezellig om aan tafel je eigen pizza te maken met een pizzarette. Daarom wordt een pizzarette ook wel pizza gourmet genoemd). In het overzicht met alle pizzarettes vind je al deze kleine pizza ovens voor funcooking aan tafel tegen een lage prijs.

Menu :