Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Foto's op canvas. De beste winkels.

Foto's op canvas. De beste winkels.

Foto's op canvas zijn erg populair. Dat is niet verwonderlijk want zo'n canvas doek aan muur ziet er prachtig uit. Bovendien is het laten afdrukken van foto's op canvas helemaal niet duur meer.


Dat komt door het grote aanbod aan online winkels die foto's op canvas printen en de daaruit voortkomende grote concurrentie. Maar kijk uit, lang niet iedere aanbieder van foto's op canvas is even goed!

De consumentensite Beste Kopen heeft daarom een overzicht gemaakt van de beste winkels voor een foto op canvas. Deze webwinkels printen je foto op een professionele nette manier op een canvas doek en spannen deze in spieramen. Dit houten raamwerk voorkomt dat de canvas doeken kromtrekken.

Op canvas printen met een speciale printer

Deze bedrijven beschikken over speciale printers waarmee ze de foto's die je ze opstuurt op canvas van hoge kwaliteit kunnen printen. Deze canvasfoto's worden in een houten frame gespannen. Voor het mooie effect beschikken ze over zijkanten die enkele centimeters dik zijn. Vaak kun je zelf aangeven hoe dik dit frame moet zijn. Dat is een kwestie van smaak.

Je kunt er ook voor kiezen de canvasfoto, zoals een schilderij, in een lijst te laten aanbrengen.

Foto met stijl en sfeer van een schilderij

Foto's op canvas zien er prachtig uit. Ze stralen veel meer karakter en stijl uit dan een gewone ingelijste foto. Je kunt ze vergelijk met een schilderij. Het canvas heeft meer voordelen. Zo kun je de foto's op canvas gewoon met een vochtige doek schoonmaken en ze zijn goed bestand tegen krassen.

In het bovengenoemde overzicht van Beste Kopen vind je de beste aanbieders van deze foto's op canvas.

Foto: Canvas Company
Menu :