Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Foto's op canvas, hout, kristal, aluminium en vele andere materialen

Foto's op canvas, hout, kristal, aluminium en vele andere materialen

Een foto kun je als poster aan de muur hangen of op een canvasdoek laten afdrukken. Dat laatste geeft een totaal ander effect.


En zo zijn er nog veel meer manieren om een foto te laten afdrukken. Hier een overzicht van de mogelijkheden

Foto op canvas

Canvas is een soort textiel gemaakt van hennepvezels dat onder andere wordt gebruikt voor schildersdoek. De laatste jaren is canvas erg populair als materiaal waarop foto's worden geprint. Een foto op canvas geeft het idee van een schilderij. De foto glimt niet en oogt heel realistisch. Het afdrukken van een foto op canvas kan bij vele aanbieders en kan tegenwoordig tegen heel lage prijzen.
Meer informatie

Foto op hout

Ook heel sfeervol is een foto op hout.  Je kunt je favoriete foto laten afdrukken op verschillende soorten hout zoals vurenhout, larixhout en multiplex. Dit kan met of zonder white wash on ieder formaat dat je wenst.
Meer informatie

Foto in een lichtbak

Nieuw is het plaatsen van een foto in een lichtbak. Hiervoor print de leverancier de foto eerst op backlit folie. In de lichtbak bevindt zich led-verlichting die de foto in de bak tot leven laat komen. Het is een heel sfeervole nieuwe manier om een foto op te hangen.
Meer informatie

Foto in kristal

Ook nieuw is de foto in kristal .De foto wordt dan in kristal gelaserd. Dit kan zelfs in 3D. Een foto in kristal is meestal wat kleiner, en kan op een dressoir of schoorsteenmantel worden geplaatst. Een foto in kristal past zowel in een modern als in een klassek interieur worden geplaatst.
Meer informatie

Tuinposters

Maar de foto kan ook buiten worden geplaatst in de vorm van een tuinposter die tegen weer en wind kan. Vooral mooie natuurfoto's zijn zeer geschikt om als tuinposter te gebruiken. Je hebt ook tuinposters die zorgen voor een bepaald effect. Deze laten bijvoorbeeld je tuin of terras groter lijken, of lijken een doorkijkje te geven naar een mooi natuurlandschap.
Meer informatie
Menu :