Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Meubels achteraf betalen met Afterpay, acceptgiro, Klarna of op rekening

Meubels achteraf betalen met Afterpay, acceptgiro, Klarna of op rekening


Meubels zijn een flinke uitgave, en niet iedereen vind het plezierig om zo'n groot bedrag vooruit te betalen als hij of zij meubels koopt. Daarom bieden veel online meubelwinkels de mogelijkheid om op rekening te kopen. Ook Afterpay en Klarna Factuur zijn betaalsystemen die steeds meer meubelwinkels gebruiken.

Diverse meubelwinkels bieden zelfs achteraf betalen in termijnen aan. Kijk in het artikel Meubels achteraf betalen van de consumenten informatiesite Beste Kopen voor een overzicht van goede meubelwinkels waar je achteraf kunt betalen.

Afterpay en Klarna Factuur

Dat kan per acceptgiro of op rekening zijn, maar ook bij de nieuwste betaalsystemen van Afterpay of het uit Zweden stammende Klarna. Deze twee bedrijven nemen webwinkeliers de facturering uit handen. Diverse goede online aanbieders van meubels maken gebruik van Afterpay en Klarna. En dat aantal neemt steeds verder toe.

Pas na 2 weken betalen

Via Afterpay en Klarna kunnen meubels achteraf betaald worden. De koper hoeft niet eerst te betalen (zoals bij iDeal), maar geeft aan dat hij Klarna of Afterpay wil gebruiken. De koper krijgt dan pas na aflevering van de meubels een factuur (per mail), en de koper krijgt twee weken de tijd om te betalen. Ruim voldoende om te bepalen of de meubels bevallen of dat ze retour moeten. Zo hoef je nooit te wachten op je geld als je artikelen wilt retourneren.

Kijk hierboven in het overzicht bij welke winkels je online achteraf kunt betalen met Afterpay, acceptgiro, Klarna of op rekening meubels kunt aanschaffen.
Menu :