Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » FonQ en Kees Smit beste woonwinkels van Nederland

FonQ en Kees Smit beste woonwinkels van Nederland


Het woonwarenhuis FonQ en Kees Smit Tuinmeubelen hebben de publieksprijzen bij de Thuiswinkel Awards 2016 in de wacht gesleept. In de categorie Wonen & Tuin koos het Nederlandse publiek voor FonQ bij de grote webwinkels en voor Kees Smit Tuinmeubelen bij de kleinere webwinkels.

Belangrijke prijzen, want het zijn de klanten die bepalen wie deze Awards krijgen. De klanten van FonQ en Kees Smit Tuinmeubelen zijn dus zeer tevreden over deze winkels.

Over FonQ

FonQ is een online warenhuis met een groot assortiment van meer dan 50.000 producten, voornamelijk op het gebied van wonen, lifestyle en koken. Ook is FonQ zeer geschikt als je een cadeau voor iemand zoekt. Design-producten nemen een belangrijk deel van het assortiment in.

FonQ is een zusterbedrijf van Wehkamp.

Over Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een tuinwinkel met vestigingen in Almelo en Amersfoort die is voortgekomen uit een winkel voor huishoudelijke artikelen die de ouders van Kees in 1942 hadden opgericht. Om ook de rest van Nederland van goede tuinmeubelen tegen een lage prijs te voorzien is Kees Smit een webshop begonnen waar het volledige (en zeer grote) assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen te koop is.
Menu :