Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Badkamer radio (ingebouwd of los) of een waterdichte doucheradio

Badkamer radio (ingebouwd of los) of een waterdichte doucheradio


Een gewone radio in de badkamer is niet alleen vragen om problemen, het is zelfs ronduit gevaarlijk! Gelukkig zijn er speciale radio's voor in de badkamer en in de douche.

Badkamerradio

Er is heel veel keuze uit geheel verschillende soorten radio's voor in de badkamer. Je hebt hele eenvoudige draagbare radio's maar ook luxe inbouwsystemen met een badkamerradio, ingebouwde badkamerspeakers en eventueel zelfs een speciale badkamertelevisie. Hieronder kijken we naar de mogelijkheden voor een radio in de badkamer

Badkamerradio inbouw

De badkamerradio kan in de badkamer ingebouwd worden. Zulke inbouw badkamerradio systemen worden vaak geplaatst in luxe badkamers, in spa's of in een sauna. Maar doordat ze tegen water kunnen worden een badkamerradio en badkamerspeakers ook vaak buiten op een terras ingebouwd.

Losstaande badkamerradio

Overigens is inbouwen van de badkamerradio geen must, alleen veel mooier. Maar om de kosten lager te houden kun je ook een niet ingebouwde badkamerradio en opzet-speakers gebruiken. Dit moeten dan wel speciale badkamerspeakers zijn want normale speakers kunnen niet tegen het vele vocht in de badkamer.

Kijk hieronder met de doucheradio's voor losstaande badkameradio's, al dan niet met aparte speakers.

Doucheradio

Liggen de dure badkamerradio's buiten je budget? Er zijn veel goedkopere opties om muziek in je badkamer te beluisteren. Bijvoorbeeld in de vorm van een doucheradio. Dit zijn waterdichte portabele radio's die je ook kunt meenemen naar de camping, je slaapkamer, naar het strand of naar het zwembad. Sommige goede doucheradio's worden geleverd met een muurbevestiging voor in de douche. Hieraan kun je de doucheradio ophangen als je gaat douchen.

Hieronder zie je een doucheradio van Sangean afgebeeld.


Badkamer radio op waterkracht

Er bestaan zelfs doucheradio's die geen batterijen nodig hebben, maar die je op de watertoevoer van de douche aansluit. De doucheradio werkt dan op waterkracht!

Meer weten over radio in de badkamer of douche? Kijk dan bij de bovenstaande links voor de beste aanbieders van badkamerradio's en doucheradio's voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: Meer tips badkamer

Onderwerpen:
Badkamerradio, radio badkamer, radio voor badkamer, doucheradio, douche radio.

Menu :