Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Zwevend toiletten met inbouwreservoir

Zwevend toiletten met inbouwreservoir

De meeste toiletten, of deze nu in de wc ruimte of in de badkamer staan, zijn tegenwoordig zwevend en voorzien van een inbouwreservoir. Zwevend toiletten ziet er mooier uit, en laat een badkamer of toiletruimte groter lijken.


Een zwevend toilet is voorzien van een inbouwreservoir dat achter een muurtje wordt weggewerkt. Dit kost natuurlijk wel wat ruimte, maar inbouwreservoirs zijn smal en optisch lijkt je badkamer er eerder groter dan kleiner van te worden.

Een zwevend toilet wordt ook wel wandcloset genoemd. Let op dat als je zo'n zwevend toilet / wandcloset koopt, dat je ook een inbouwreservoir nodig hebt. Vaak worden de de wandclosets namelijk los verkocht als zijn er ook zwevende toilet packs die zowel bestaan uit een wandcloset als uit een inbouwreservoir.

>>> TIP: Bij deze aanbevolen winkels koop je tegen de laagste prijs zwevende toiletten en ander sanitair tegen de laagste prijs.

Bekende en goede merken die zwevende toiletten met inbouwreservoir maken zijn Pflieger, Grohe en Villeroy & Boch. Er zijn ook goedkopere merken, maar vooral bij inbouwreservoirs is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Je wilt immers geen problemen met het waterreservoir achter de muur.

Voordelen zwevende toiletten

Een zwevend toilet laat je badkamer of toiletruimte groter lijken. Ook is zijn deze ruimtes met een zwevend toilet veel makkelijker schoon te houden. Maar wat ook niet onbelangrijk is, is dat een toilet zonder stortbak er veel mooier uit ziet. Zo'n stortbak ontsiert een mooi vormgegeven badkamer heel erg, en daarom is het fijn om deze onzichtbaar achter een muurtje weg te werken.

Het zelf installeren van zwevende toiletten met inbouwreservoir is ook lang niet zo ingewikkeld als je misschien wel denkt.

Zie ook: Meer tips badkamer / Meer tips toilet
Menu :