Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ventilator met timer

Ventilator met timer


Welke eigenschappen zijn belangrijk bij een ventilator die je op je slaapkamer zet? Ten eerste natuurlijk het geluidsniveau, want je wilt wel kunnen slapen. Maar ook de aanwezigheid van een timer is belangrijk bij een ventilator voor de slaapkamer.


Een timer zorgt er voor dat de ventilator zichzelf uit kan schakelen op een bepaalde tijd. Bijvoorbeeld de tijd dat je verwacht te slapen, of de tijd dat het naar verwachting niet meer zo warm is. Dat scheelt in ieder geval veel stroom, kijk bij alle ventilatoren met een timer om te zien welke ventilatoren hier aan voldoen.

Veel van deze ventilatoren met timer zijn torenventilator. Op zich niet vreemd, want over het algemeen is een torenventilator een moderne ventilator met moderne functies zoals een timer. Honeywell, Bestron, Dyson, Domo en Tristar maken van dit soort torenventilatoren met timer. Bekende fabrikanten, die bekend staan om hun goede ventilatoren. Soms beschikt zo'n moderne ventilatortoren ook over een ionisator voor luchtzuivering, en soms kent de ventilator ook nog andere functies zoals bevochtiging of juist ontvochtiging van de lucht. En soms kan een torenventilator zelfs als verwarming dienst doen.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle ventilatoren met timer en over al hun mogelijkheden.


Zie ook: Meer tips slaapkamer
Foto: Lasko

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :