Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » De leukste bijzettafels / bijzettafeltjes

De leukste bijzettafels / bijzettafeltjesEen bijzettafel of bijzettafeltje is reuze handig. Ze nemen nauwelijks ruimte in, en zijn makkelijk verplaatsbaar. Bovendien kun je vaak meer ruimte creëren door ze uit te schuiven. Hier de leukste, mooiste, meest populaire en beste bijzettafels.


In het overzicht met alle bijzettafels vind je meer dan 3.000 bijzettafeltjes in alle stijlen, formaten en soorten. Hieronder vind je dus maar een zeer kleine selectie. Kijk in het overzicht voor alle tafeltjes, alle informatie en alle prijzen. Ook van onderstaande bijzettafeltjes.

Uit het het grote aanbod aan bijzettafeltjes hier boven kun je makkelijk je beste tafeltje selecteren door je wensen aan te vinken.

Set houten ronde tafeltjes

Hieronder zie je de bijzettafels die het meest in trek zijn. Houten ronde tafeltjes met een metalen onderstel. Deze versie is van het merk Kick en gemaakt van ingelegd mango hout.Kick bijzetafeltjes


Dit soort tafeltjes koop je meestal in sets van twee of drie bijzettafeltjes in steeds kleiner wordende maten. Zo kun er voor kiezen ze onder elkaar te schuiven of uit te trekken zodat er meer tafelruimte beschikbaar komt. 

Bij een feestje kun je ze ook als losse tafeltjes op verschillende plekken gebruiken. Heel functioneel, en het ziet er nog leuk uit ook. Kijk voor alle mogelijkheden in het bovenaan genoemde overzicht met alle bijzettafels.

Set vierkante houten bijzettafeltjes

Rond is de meest populaire vorm bij deze sets tafeltjes, maar onderstaande versie (van Feliz) bestaat uit vierkante bijzettafeltjes. Dit geeft een wat strakkere aanblik en de ruimte is ook wat efficiënter te gebruiken.Feliz bijzettafels


De getoonde tafeltjes zijn van gerecycled teakhout dat naturel gelakt is, en is voorzien van een stevig onderstel van antiek zwart gecoat metaal. Kijk voor de prijs en maten in bovenstaand overzicht.

Geheel houten tafeltjes

Bij deze set van VidaXL is er voor gekozen ook het onderstel van hout te maken. Bij deze set is het blad van de tafels gemaakt van MDF (samengeperst hout) en de poten van vurenhout. Je komt dit soort tafels in vele kleurcombinaties tegen.


VidaXL tafeltjes


Ook Relaxdays heeft van dit soort leuke bijzettafeltjes. De tafeltjes hieronder (en op de foto helemaal bovenaan dit artikel) zijn gemaakt van walnotenhout. Ze combineren een glad strak tafelblad met een ruw ogend onderstel wat deze set salontafeltjes geschikt maakt voor interieurs in vele stijlen.Relaxdays bijzettafels

Bijzettafeltje met opstaande rand

Steeds vaker zien we bijzettafeltjes met een opstaande rand zoals het onderstaande tafeltje van Woood. Dit oogt modern en kan bovendien erg handig zijn als er een kop koffie om gaat. Heel geschikt dus voor gezinnen met kleine kinderen.Woood bijzettafel


Ook dit soort bijzettafeltjes is te koop in vele vormen, maten, kleuren en kleurcombinaties. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen in het bovenaan genoemde overzicht.

Losse bijzettafel

Je ziet zoveel setjes bijzettafels dat je bijna zou vergeten dat er ook losse tafels verkrijgbaar. Bijzettafeltjes in de stijl van alle bovenstaande tafeltjes, maar ook in heel andere stijlen zoals de onderstaande tafel van Relaxdays die als bijzettafel, salontafel en zelfs als nachtkastje kan worden gebruikt. 


Relaxdays bijzettafel

Met dank aan de open zijkant kun je deze bijzettafel  makkelijk onder een bank of bed te schuiven. Heel handig als je op een laptop wilt werken of als je je drankje dichtbij wilt hebben.

Nog veel meer bijzettafels

En zo zijn er nog veel meer bijzettafels en bijzettafeltjes. In sets en als losse bijzettafel. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle bijzettafels voor alle prijzen, specificaties, maten en mogelijkheden. Van deze en van andere tafeltjes.

Zie ook: Meer tips woonkamer


Foto bovenaan: Relaxdays


Samenvatting:
Op de pagina hier boven laten we je kennis maken met enkele leuke bijzettafeltjes. Veel meer bijzettafels (meer dan 3.000!) zijn bij de bovenstaande aanbiedingen van bijzettafels te vinden, Je vindt daar ook alle prijzen, specificaties, maten en foto's van alle leuke tafeltjes.

Menu :