Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De beste droogmolens

De beste droogmolens

Bij droog weer is de droogmolen een geweldig hulpmiddel voor bij het drogen van de was. De was komt frisser en zachter van de waslijn als uit de wasdroger, en het kost je 0,0 euro aan stroom. Laat de natuur zijn werk doen! Hier kijken we naar de beste droogmolens.


Het grote voordeel van een droogmolen ten opzichte van een droogrek of een gespannen waslijn is de enorme lengte die een droogmolen biedt. Een droogmolen neemt maar weinig ruimte in de tuin in, maar een beetje droogmolen biedt 40 a 60 meter aan waslijn. Daar kun je heel wat wasgoed aan ophangen!


Kijk in het overzicht met aanbiedingen alle droogmolens voor alle goede droogmolens tegen een lage prijs. Hier vind je van meer dan 60 droogmolens alle maten, specificaties en lage prijzen.

Hieronder geven we tips voor bij het kopen van de voor jou beste droogmolen, en kijken we naar een de beste droogmolens voor een grote en kleine was die er te koop zijn.

Grote was? Brabantia Topspinner

Heb je vaak veel was te drogen? Kijk dan eens  naar de Brabantia Topspinner met 60 meter waslijn. De naam Topspinner geeft aan dat de droogmolen aan de bovenkant met de wind meedraait. De stang blijft dus op zijn plaats.

Alles aan deze Brabantia Topspinner straalt kwaliteit en degelijkheid uit. Het uitklappen gaat heel makkelijk door het middenstuk omhoog te bewegen, en ook draait deze droogmolen heel soepel, vrijwel zonder weerstand. Dat zorgt ervoor dat je was extra snel droog is als er een windje staat.


Verder zijn de drooglijnen te spannen, zodat deze altijd strak blijven en beschikt elk van de armen over een ophangoog voor een kledinghanger. Zo kun je je meest kwetsbare kleding op een goede manier ophangen.

Je kunt de Brabantia Topspinner in drie standen in hoogte stellen. Onder de naam Brabantia Lift O Matic is er een luxere (en daarmee duurdere) versie van de Topspinner die traploos in iedere hoogte kan worden gezet.

In de video hierboven die je een demonstratie van de Brabantia Topspinner, de luxere Brabantia Lift O Matic en de goedkopere Essential (met 2 hoogtestanden en alleen in 40 meter en 50 meter versies). Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de bovenstaande aanbiedingen van alle droogmolens.

Kleine was: Leifheit Linopop

De Leifheit Linopop is geen droogmolen maar een droogmolentje. Hij is namelijk klein (drooglengte 14 meter) en laag daarmee alleen geschikt voor een kleine was. Lakens droog je niet met deze kleine droogmolen. Badhanddoeken en lange broeken kan wel, de hoogte van de buitenste lijnen bedraagt 95 centimeter.


Wel is de Leifheit Linopop handig en praktisch. Je kunt de droogmolen met één hand in en uit klappen, en hem zowel binnen als buiten gebruiken. Op iedere plek, want deze droogmolen plaats je niet in een houder in de grond, maar de Leifheit Linopop staat op eigen benen. Uitgeklapt neemt de droogmolen nog geen vierkante meter in beslag, toch kan je er in één keer een niet al te grote wasmachine lading mee drogen.

Omdat hij zo weinig ruimte inneemt, zowel ingeklapt als uitgeklapt is deze kleine droogmolen ideaal voor op een balkon en om mee te nemen op vakantie.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de prijzen en meer informatie en specificaties. Niet alleen van deze, maar ook van andere beste droogmolens.


Menu :