Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kisten en kistjes als decoratie en voor opslag

Kisten en kistjes als decoratie en voor opslag


Decoratief en ook nog functioneel. Dat zijn decoratieve kisten voor in huis. Je hebt deze decoratie kisten in vele vormen, maten en gemaakt van vele materialen. Hier kijken we naar de mogelijkheden en voorbeelden van leuke decoratieve kisten.


Voor een totaal overzicht van alle kisten en kistjes die je als decoratie kunt neerzetten en gebruiken vind je bij de aanbiedingen alle decoratie kisten. Je vindt daar circa 600 van deze decoratieve kistjes, hun maten, hun specificaties en hun lage prijzen.

Hieronder wat voorbeelden.

Houten kistjes

We beginnen met een klassieker, het houten fruitkistje. In het overzicht hierboven vind je echte (gebruikte) houten fruitkistjes die je als decoratie in huis kunt gebruiken en die veel ruimte bieden om spullen in op te bergen.De gebruikssporen maken deze echte fruitkistjes alleen maar authentieker, mooier en sfeervoller. In het overzicht zijn nog veel meer houten kistjes te vinden.

Steigerhouten kist

Weer een heel ander soort kist is deze steigerhouten kist Kick (ook bovenaan de pagina te zien).


Deze decoratieve houten kist, die op de markt wordt gebracht door Trendy Met Hout, is te gebruiken als speelgoedkist, dekenkist of andersoortige opbergkist. Het design is mooi en stijlvol, maar ook dusdanig neutraal dat deze houten kist als meubelstuk over past. Kijk in het overzicht voor meer informatie, de actuele winkelprijs en meer grote houten opbergkisten.

Opvouwbare zitkist

Een heel andere decoratieve kist die als meubelstuk te gebruiken is zie je hieronder. Deze kist van MDF en polyester kan worden opgevouwen. Maar het mooist is deze kist natuurlijk als je hem neerzet. Je kunt er dan met wel twee personen op zitten, op een aangename manier want de kist/ bank is gevuld met schuimstof. Zitbank, voetenbank, opbergkist,.. deze kist van Tectake is zeer veelzijdig in te zetten. Bovendien is ziet de zitkist er mooi uit en is deze in zowel een lichte als donkere kleur verkrijgbaar tegen een lage prijs. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie.

Woood houten kist

Onderstaande kist van Woood is gemaakt van geborsteld massief grenen. Door het borstelen komen noesten en nerven beter uit waardoor het hout een natuurlijke en doorleefde uitstraling krijgt. Het is een stevige grote kist voor al je spullen.Door de veiligheidssluiting klept het deksel niet zomaar dicht wat deze houten kist heel geschikt maakt als speelgoedkist.


Industriële metalen kist

Voor de liefhebbers van een industrieel interieur is de onderstaande kist van Label51 een aanrader. Dit metalen kistje heeft een stoere vintage look. Dit is een echte decoratieve design kist, maar je kan er ook veel spullen in kwijt.Hier zie je deze metalen opbergkist in twee formaten. Meer informatie en prijzen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van kisten en kistjes.

Houten kisten vermomd als koffer

Qua stijl een beetje vergelijkbaar is deze set van twee houten kisten van VidaXL. Je zou toch zweren dat het lederen koffers betrof!Deze set van twee houten opbergkisten met vergrendeling en handvat (je kunt ze echt dragen) is te vinden in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen.

Je vindt daar nog heel veel meer functionele en decoratieve kisten en kistjes voor in je interieur, in de meest uiteenlopende stijlen.

Zie ook: Meer leuke decoratie
Menu :