Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Fotobehang, tegenwoordig heel betaalbaar

Fotobehang, tegenwoordig heel betaalbaar

Wil je een bos in je huiskamer? Een tropisch eiland? Of liever een drukke stad? Met fotobehang bereik je prachtige effecten.


Fotobehang bestaat uit een aantal rollen behang die samen een heel grote foto vormen. Hiermee kun je een hele wand bedekken, wat een prachtig resultaat oplevert.

8 banen, 1 foto

Een standaardmaat van fotobehang is 3,88 bij 2,65 meter. Deze bestaan uit acht rollen behang die je natuurlijk heel nauwkeurig tegen elkaar aan moet plakken. Maar dan heb je ook iets heel moois!


Sfeervolle foto's voor een sfeervol interieur

Fotobehang staat heel mooi achter de bank, aan kop van een tafel of aan de achterkant van een bed. Er zijn veel mooie foto's beschikbaar om de juiste sfeer op te roepen. Veel fotobehang bevat natuur zoals bossen, bergen, watervallen en stranden, maar je kunt ook kiezen voor de sky-line van New York (lekker retro, inclusief Twin Towers) of een grote foto van de aarde.


Duur is fotobehang niet meer. Voor een bedrag ver onder de honderd euro heb je al een sfeervolle foto waarmee je je interieur een totaal andere sfeer kunt geven.

Kijk hier voor mooi fotobehang tegen heel lage prijzen


Zie ook: Meer tips design huiskamer
Menu :