Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Fotobehang, tegenwoordig heel betaalbaar

Fotobehang, tegenwoordig heel betaalbaar

Wil je een bos in je huiskamer? Een tropisch eiland? Of liever een drukke stad? Met fotobehang bereik je prachtige effecten.Fotobehang bestaat uit een aantal rollen behang die samen een heel grote foto vormen. Hiermee kun je een hele wand bedekken, wat een prachtig resultaat oplevert.

Enorme keuze: Ruim 50.000 artikelen

Kijk in het overzicht alle fotobehang voor aanbiedingen van meer dan 50.000 artikelen fotobehang. Als hier je gewenste behang niet tussen zit weten we het ook niet meer!


Fotobehang

Voorbeeld: 8 banen, 1 foto

Één van de standaardmaten van fotobehang is 388 bij 265 centimeter. Deze bestaat dan vaak uit acht rollen behang die je natuurlijk heel nauwkeurig tegen elkaar aan moet plakken. Maar dan heb je ook iets heel moois!

Maar ook kleiner

Natuurlijk zijn er ook andere maten, zowel groter als kleiner. Bijvoorbeeld 140 bij 200 cm, 305 bij 244 cm of 4 rollen behang die samen een foto van 254 bij 368 centimeter vormen. Er zijn heel veel verschillende maten zodat er altijd een ruime keuze is uit fotobehang in het formaat dat je zoekt.

Wallcoverings

Sfeervolle foto's voor een sfeervol interieur

Fotobehang staat heel mooi achter de bank, aan kop van een tafel of aan de achterkant van een bed. Er zijn veel mooie foto's beschikbaar om de juiste sfeer op te roepen.

Deze foto's zijn heel divers. Vooral natuurlandschappen en skylines van steden zijn erg populair omdat deze het idee geven dat je je in een andere omgeving bevindt. Voor kinderkamers zijn onder andere dieren en stripfiguren erg in trek. Maar voor ieder thema is er volop fotobehang beschikbaar. Kijk naar bij de ruim 50.000 fotobehangetjes hier boven.


Groupart

Vlies fotobehang en papieren fotobehang

Fotobehang wordt gemaakt van papier of vlies, waarbij het vliesbehang duurder is, maar ook sterker. Je kunt vliesbehang bijvoorbeeld nat afnemen. 

Ook canvas fotobehang vind je in het bovenstaande overzicht, maar het aanbod aan dat luxere (en duurdere) fotobehang is veel kleiner dan het aanbod aan vlies-fotobehang en papieren fotobehang. 

FotobehangArt


Fotobehang is niet duur meer

Duur is fotobehang niet meer. Voor een bedrag onder de 50 euro heb je al een sfeervolle grote foto waarmee je je interieur een totaal andere sfeer kunt geven.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle mogelijkheden, prijzen, maten en foto's.


Zie ook: Meer tips design huiskamer
Menu :