Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Philips Ecomoods verlichting / lampen

Philips Ecomoods verlichting / lampen

Ecomoods is een collectie verlichting van Philips waarin een stijlvol modern ontwerp wordt gecombineerd met de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing.


Het verschil met vergelijkbare andere series verlichting is dat Philips Ecomoods verlichting heel betaalbaar is en goed geschikt voor gebruik in huis.

Kortom, Philips Ecomoods lampen zijn goed voor je portemonnee, goed voor de aarde, en ze zien er ook nog eens prachtig uit.

Kijk hier naar de Philips Ecomoods lampen, hun specificaties en hun prijzen.

Philips Ecomoods verlichting is 80 procent zuiniger dan standaardverlichting en de lampen gaan bijzonder lang mee, ze hebben zo'n 12.000 branduren dus je hebt nauwelijk te maken met vervangingskosten.

Ecomoods lampen geven ondanks de energiebesparende technieken een warm en gezellig licht, waarbij het aangenaam ontspannen is. Het is heel geschikt voor gebruik in de huiskamer, maar er is ook Ecomoods buitenverlichting. Door het lage energiegebruik zijn Ecomoods lampen goed bruikbaar als terrasverlichting en tuinverlichting.


Ecomoods verlichting is beschikbaar als alle soorten lampen. Als muurlampen, plafonnieres en hanglampen, maar ook als spot, tafellamp, vloerverlichting en lampen op een paal of sokkel. Ook kun je in de serie lampen vinden in alle kleuren, stijlen en materialen. Bijvoorbeeld glas, metaal, aluminium en kunststof. Ook is er dimbare Ecomoods verlichting.

Kijk bij de bovenstaande links naar alle modellen, specificaties en prijzen van Philips Ecomoods lampen voor binnen en buiten.
Menu :