Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Een kluis in huis (kluizen voor thuis)

Een kluis in huis (kluizen voor thuis)

Wie veel contant geld, juwelen of andere waardevolle spullen in huis heeft doet er verstandig aan deze thuis in een kluis te bewaren.


Een goede kluis beschermt je kostbaarheden tegen diefstal, maar ook tegen brand. Een kluis is een verstandige investering.

Goedkoop een kluis kopen
En een goede kluis hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Kijk maar bij de beste winkels om een kluis te kopen.

Braakwerende en brandwerende kluizen

Hou er bij de aanschaf van een kluis rekening mee dat deze zowel braakwerend als brandwerend is. Alleen deze kluizen beschermen je geld en kostbaarheden zowel tegen diefstal als brand. Aan een goedkoop flutkluisje heb je niets, dan kan je net zo goed je spullen in een kast bewaren.

Rottner-Tresor kluizen

Goede kluizen voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik zijn de kluizen van Rottner-Tresor. Deze kluizen van Oostenrijks fabrikaat zijn van bijzonder hoge kwaliteit en een uitstekende bescherming voor je waardevolle spullen. Rottner-Tresor maakt alle soorten kluizen voor winkels, bedrijven en thuisgebruik. Niet alleen brandwerende en braakwerende kluizen, maar ook inbraakveilige brievenbussen, sleutelkluizen, geldkisten, documentkoffers, documentkasten en autokluizen.
Menu :