Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Designmeubels. Mooie trendy meubels

Designmeubels. Mooie trendy meubels


Als je nieuwe meubels koopt kun je op zoek gaan naar mooie degelijke meubels tegen een lage prijs, maar sommige mensen zijn op zoek naar wat uniekers. Die mensen willen mooie smaakvolle meubels met een uniek design die (bijna) niemand anders heeft. Voor hen zijn er prachtige designmeubels.

Designmeubels heb je in alle soorten. Voor binnen en voor buiten. Designmeubels onderscheiden zich van andere meubels door hun originele en unieke design. Soms zijn deze designmeubels ware kunststukjes op designgebied. Met soms nooit eerder gebruikte vormen en originele materialen.

Wil je weten wat er allemaal aan designmeubels te koop is, en wat deze designmeubelen kosten? Kijk dan bij de winkels in het overzicht van beste winkels voor designmeubels dat de consumentensite BesteKopen heeft samengesteld.


Hoewel het niet persé hoeft, zijn de meeste van deze designmeubelen strak en modern om te zien. Er wordt gebruik gemaakt van vele verschillende materialen zoals staal, glas, kunststof en hout. Qua vormgeving en stijl is er geen overeenkomst aan te geven. Wat een meubel een designmeubel maakt is het bedrijf of de ontwerper (de designer). En een designmeubel wordt niet voor de massa ontworpen en gemaakt. Wat dat betreft kun je designmeubels vergelijken met de designmode van de catwalk.En echte designmeubels ondescheiden zich niet alleen door hun uiterlijk of door de naam van hun ontwerper. Het zijn ook meubels van zeer goede kwaliteit. Een goede designer kan het zich niet veroorloven zijn naam te grabbel te gooien door slechte kwaliteit te leveren.

Foto's: Odesi designmeubels
Menu :