Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Samsung koelkast met showcase

Samsung koelkast met showcase


Een nadeel van grote (Amerikaanse) koelkasten is dat je het overzicht in zo'n grote koelkast wel eens kunt kwijtraken. Samsung heeft dit probleem opgelost met een showcase op een aantal van zijn grootste koelkasten.

Wat is een food showcase?

De Samsung Food Showcase, of kortweg de showcase, is een voorkant van het koelgedeelte waarin je kort houdbare producten en veel gebruikte producten plaatst. Dankzij deze showcase zie je de gekoelde producten meteen staan zodra je de koelkast opent, je hebt dus overzicht en kort houdbare etenswaren verdwijnen niet langer achterin de koelkast om na verloop van tijd bedorven terug gevonden te worden.

Hier koop je deze Samsung koelkasten voordelig

Samsung koelkasten met de Samsung Food Showcase zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels om een koelkast te kopen.

Zo werkt de Samsung Food Showcase

Kijk hieronder hoe de Samsung Food Showcase werkt. Het is een extra laag opbergruimte voor eigenlijke koelruimte (de inner case).

De aparte showcase bevat diverse compartimenten voor bijvoorbeeld pakken melk, boter, groentes, sauzen en andere kort houdbare producten. Deze kunnen zodoende overzichtelijk en helemaal voorin de koelkast een plekje in de showcase krijgen. De minder gebruikte en minder bederfelijke producten zoals frisdranken kunnen opgeborgen worden de inner case van de Samsung koelkast.

Andere slimme opbergsystemen zoals plateaus die uitschuifbaar en inklapbaar zijn zorgen ervoor dat ook deze voedingsmiddelen en dranken altijd makkelijk te pakken zijn.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor meer informatie over de Samsung koelkasten met showcase en voor de prijzen van zo'n bijzonder handige Samsung koelkast.

Zie ook: Meer informatie en tips keuken
Menu :